Acest concurs a expirat în data de 2014-11-02. Vezi concursurile active aici.
Diminetile sunt mai frumoase in fiecare zi cu Magic FM!

In fiecare zi lucratoare - dupa ora 9.00 - Liana Stanciu aduce povesti interesante despre muzica si despre ce s-a intamplat important in ziua respectiva de-a lungul timpului. Aniversam impreuna oameni frumosi, oameni care au scris pagini de istorie, aflam povesti ale unor cantece magice.

Acum Magic FM ofera noi premii magice: in fiecare zi, de luni pana vineri, poti castiga un parfum Eau de Lacoste Sensuelle EDP 50 ml, pentru doamne si domnisoare, sau Lacoste Live Male EDT 100 ml, pentru domni! Intra in direct cu noi si raspunde la una dintre intrebarile din concurs. Daca stii raspunsul corect, premiul va fi al tau!

Deci - atentie mare la toate informatiile pe care Liana Stanciu le aduce pentru concurs!

Numarul de SMS pentru concurs este 0734.22.00.44.

Cei ce doresc sa participe la concursul "Diminetile sunt mai frumoase" vor asculta "povestea" Lianei Stanciu, realizator de program la Magic FM. Atunci cand Liana Stanciu va anunta startul concursului, va anunta si care este intrebarea concursului. Din acel moment, ascultatorii pot trimite SMS cu raspunsul la intrebare la numarul 0734 22 00 44. Dintre raspunsurile corecte trimise prin SMS la numarul sus mentionat, Liana Stanciu va alege aleatoriu un numar de telefon, la care va suna si va mai pune inca o data intrebarea. Daca raspunsul se verifica, ascultatorul este declarat castigator al premiului. In cazul in care concursul este prevazut cu un premiu saptamanal, in ziua de vineri, dintre castigatorii saptamanii, un ascultator va fi sunat, i se va mai adresa o intrebare si va fi desemnat castigator in urma unui raspuns corect. Premiile zilnice variaza saptamanal si sunt anuntate pe site-ul www.magicfm.ro de fiecare data cand incepe un nou concurs "Diminetile sunt mai frumoase". In cazul in care concursul este prevazut cu premii saptamanale, acestea sunt de asemenea, anuntate pe site-ul www.magicfm.ro Organizatorul isi rezerva dreptul de adauga la concurs si alte premii in afara de cele enuntate mai sus. Persoanele care se vor participa la Concurs au obligatia de a furniza Organizatorului date reale si corecte. Orice discrepante intre datele de identificare (nume, prenume, numar de telefon) furnizate Organizatorului si cele prezentate ulterior, in momentul inmanarii premiului anuntat prin prezentul Regulament, indreptateste Organizatorul sa descalifice Participantul, si respectiv sa refuze acordarea premiului. Fiecare persoana poate sa participe la concurs o singura data. Toti castigatorii vor fi anuntati in direct pe postul de radio „Magic FM” si vor fi contactati de catre Organizator pentru punerea in posesie a premiilor.