105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
68
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic un pachet de 8 tablete de ciocolata Poiana Amaruie cu sortimentele tale preferate!

 admin  2015.12.19  Castig instant,Alimente  1887

concurs Poiana

Promotia va incepe pe data de 07 decembrie 2015 si va dura pana la 21 decembrie 2015, ora 23:59:59.

Participantii se vor inscrie online, pe pagina de Facebook a promotiei. Participantii trebuie sa compuna un scurt text in care sa povesteasca de ce cred ca merita un rasfat de final de an. Dupa inscrierea textului, participantii trebuie sa completeze un formular de inscriere. Acest formular va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: nume si prenume, telefon.

In cadrul promotiei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

  • 150 x Pachet format din 8 tablete Poiana Amaruie:
    • 2 x Poiana Amăruie 65% Cacao 80g
    • 2 x Poiana Amăruie Alune 90g
    • 2 x Poiana Amăruie Cremă Caramel 90g
    • 2 x Poiana Amăruie 90g

Pentru fiecare premiu se va desemna anterior inceperii promotiei, in mod aleator, cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5). Momentele castigatoare vor fi extrase din intervalul corespunzator perioadei promotiei. Va fi desemnat castigator participantul care introduce in promotie un mesaj valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Poiana castiga premii Poiana Amaruie castiga zilnic castiga ciocolata moment castigatorNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.