78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic un cadou surpriza!

 admin  2016.12.07  Diverse,Trageri la sorti  2626

concurs Casa Rusu

Moș Crăciun și-a propus ca anul acesta fiecare dintre noi să redescopere magia Sărbătorilor de Iarnă. Nostalgic după vremurile trecute, el a pregătit o grămadă de cadouri pentru cei care nu au uitat să fie copii, să zâmbească și să dăruiască. 

Pentru a-i dovedi Moșului că pentru noi Crăciunul înseamnă mai mult decât simple cadouri și că prețuim farmecul său adevărat, timp de 24 de zile ne vom aminti motivele pentru care iubim această sărbătoare. De la începutul lui decembrie și până în Ajun, vom reconstrui povestea uitată a Crăciunului – vom face zilnic o călătorie în universul magic al copilăriei și inocenței, al zâmbetelor și urărilor sincere, pentru a învăța să ne bucurăm împreună de acestă sărbătoare magică.

Perioada de desfășurare a concursului este 01 decembrie – 25 decembrie 2016.

În perioada 1 - 24 decembrie 2016, se vor posta zilnic pe pagina oficială de Facebook întrebări legate de sărbătoarea Crăciunului. Pe a participa la concurs, persoanele interesate trebuie să formuleze un răspuns la întrebarea lansată și să îl scrie în secțiunea de comentarii a postării în cauză.

Desemnarea câștigătorilor se va realiza aleatoriu, pe site-ul random.org.

 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Casa Rusu castiga premii Poveste de Craciun concurs Craciun premiu surpriza