Electronice • Trageri la sorti

Concurs: Castiga zilnic un Samsung Smart TV!

Adăugat de concursoman în data de 2015.10.10 • 1248 vizualizări

concurs Europa FM

Castiga Batalia Sexelor in Desteptarea si ai un Samsung Smart TV cu tastatura wireless inclusa.

Gata cu cearta pe telecomandă! Mai bine luptă pentru un Samsung Smart TV în fiecare zi, la Europa FM, în Deşteptarea. Câştigă un televizor de ultimă generaţie cu tastatură wireless inclusă prin lupta dreaptă în Bătălia Sexelor!

Între 7.00 şi 10.00, de luni până vineri, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1721 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange şi Telekom), cu textul Deşteptarea urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM. Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi de Europa FM pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Premiile constau, in total, in 20 televizoare Samsung Smart cu tastatura wireless inclusa.

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS