Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-10-03. Vezi concursurile active aici.
Dublu sau Nimic: Desteptarea transforma cultura ta generala in bani!

George Zafiu și Vlad Petreanu îți aduc în fiecare dimineață cel mai apreciat concurs radio, în care cultura generală se tranformă în premii cash, pe loc!

Fiecare răspuns corect, în Deșteptarea, îţi poate dubla premiul, până la 4.000 de euro. Dacă ai nevoie de ajutor, poţi face schimb cu George Zafiu şi Vlad Petreanu, iar în schimbul unei părţi din premiul tău îţi pot da variante ajutătoare. Te poţi lăsa ajutat de colegi sau prieteni pentru a răspunde în direct la Europa FM, dar dacă răspunsul tău este greşit, pierzi toţi banii acumulaţi! Dublu sau Nimic! Dacă răspunzi corect, premiul ţi se dublează!

În momentul în care auzi semnalul de concurs, ai la dispoziţie 10 minute pentru a te înscrie, trimiţând un SMS la numărul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil doar în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange şi Telekom), cu textul DUBLU, urmat de numele şi orasul în care asculţi Europa FM.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepţionate de către Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunţării concursului în Deşteptarea.

Valoarea totala a premiilor acordate de catre organizator este de maximum 20.000 de Euro.

Gata să transformi cultura ta generală în bani? Participă la Dublu sau Nimic!