Acest concurs a expirat în data de 2015-02-28. Vezi concursurile active aici.
Desteptarea prezinta Dublu sau Nimic.

Competitia “Dublu sau Nimic” se desfasoara in perioada 12 ianuarie – 27 februarie 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, de luni pana vineri, in emisiunea Desteptarea, din intervalul orar 7:00 – 10:00 AM.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programele postului Europa FM si in momentul in care aud semnalul de concurs, au la dispozitie 10 minute pentru a se inscrie, trimitand un SMS la numarul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote), cu textul DUBLU, urmat de numele si orasul in care asculta Europa FM.

Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis sms-uri valide, ce au fost receptionate de catre Europa FM, in intervalul de 10 minute de la momentul anuntarii concursului.

In fiecare zi din perioada concursului, participantii (cei care au trimis SMS de inscriere) sunt trasi la sorti (cate 1 concurent/zi) pentru a intra in direct si a participa la concursul Dublu sau Nimic, unde pot castiga premii in bani, daca raspund corect la intrebarile de cultura generala, adresate de DJ, in direct. Concurentul se va confrunta cu 4 intrebari de cultura generala. Pentru fiecare intrebare exista un timp limita, 8 secunde, in care concurentul poate oferi raspunsul.
Concurentul poate alege sa se retraga oricand din concurs inainte insa de a afla urmatoarea intrebare. Daca alege sa continue, atunci raspunsul sau corect la intrebarea urmatoare ii aduce dublarea sumei deja castigate pana in acel moment. Un raspuns gresit il elimina din concurs si atrage dupa sine pierderea intregii sume castigate pana atunci.

Concursul incepe in fiecare zi de luni, cu prima intrebare valorand 100 de Euro; a doua intrebare dubleaza castigul de la prima intrebare - 200 de Euro, a treia intrebare dubleaza castigul de la a-2-a intrebare – 400 de Euro si a patra intrebare dubleaza castigul de la a-3-a intrebare – 800 de Euro.

In cazul in care intr-o zi nu se castiga, in urmatoarea zi de concurs, prima intrebare valoreaza 100 Euro + valoare primei intrebari din ziua necastigatoare. Urmatoarele intrebari dubleaza suma castigata la intrebarea anterioara.

In fiecare luni, jocul se reseteaza si se incepe cu prima intrebare valorand suma de 100 Euro. Pe parcursul concursului, DJ-ul poate oferi posibilitatea participantului de a renunta la o parte din suma de bani castigata de acesta pana la momentul respectiv pentru a obtine un ajutor, respectiv alegerea domeniului din care i se va pune urmatoarea intrebare. Decizia de a oferi aceasta posibilitate ii apartine exclusiv DJ-ului. Un raspuns corect la intrebare va dubla suma cu care ramane concurentul dupa ce a renuntat la o parte din bani pentru a obtine varianta ajutatoare.

Pentru mai multe sanse de a intra in direct, ascultatorii sunt incurajati sa trimita SMS -uri pe intreaga perioada a concursului intitulat “Dublu sau Nimic”, in intervalele de 10 minute de la anuntarea fiecarui concurs, intre 12 ianuarie si 27 februarie 2015.

In perioada 12 ianuarie – 27 februarie 2015, se va organiza un concurs pe zi, de luni pana vineri.

Valoarea totala a premiilor acordate de catre organizator este de 28.000 de Euro (123.200 de lei), unde 1 Euro = 4.4 Lei.