108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
44
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic produse Chicco!

 admin  2014.09.08  Diverse,Health & Fitness,Trageri la sorti  931

concurs Chicco

Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in mediul online, incepand cu data de 1 septembrie 2014, si se finalizeaza la data de 14 septembrie 2014, orele 23.59, avand extrageri zilnice in perioada 2 - 15 septembrie 2014.

Inscrierea la Tombola se face pe baza inscrierii participantului prin completarea adresei de e-mail pe pagina concursului care se pune la dispozitia potentialilor participanti in mod GRATUIT. Participarea nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Pentru a participa in concurs, Participantul trebuie sa se inscrie cu o adresa de e-mail valida si numele sau real. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un Cod Unic de abonare, reprezentat de un numar unic aleator, comunicat prin e-mail, dupa inscrierea in Campanie

Premiile Tombolei constau: in 11 produse Chicco – crema dupa plaja, 3 produse Chicco – crema de plaja si 20 
produse Chicco – parasolar plaja. 

In fiecare zi a campaniei se vor extragere 3 castigatori, fiecare va primi un singur produs.


PARTICIPA LA CONCURS

Club Noriel Bebe concurs Chicco produse ChiccoNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.