Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-07-01. Vezi concursurile active aici.
Dublu sau Nimic.

In fiecare dimineata, cultura generala se transforma in premii cash, pe loc!

Fiecare raspuns corect, in Desteptarea, iti poate dubla premiul, pana la 4.000 de euro. Daca ai nevoie de ajutor, poti face schimb cu George Zafiu şi Vlad Petreanu, iar in schimbul unei parti din premiul tau iti pot da variante ajutatoare.

Te poti lasa ajutat de colegi sau prieteni pentru a raspunde in direct la Europa FM, dar daca raspunsul tau este gresit, pierzi toti banii acumulati! DUBLU sau Nimic! Daca răspunzi corect, premiul ti se dubleaza!

Competitia intitulata “Dublu sau Nimic” se desfasoara in perioada 13 iunie - 30 iunie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, de luni pana vineri, in emisiunea Desteptarea, din intervalul orar 7:00 – 10:00 AM cate un concurs pe zi.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programele postului Europa FM si in momentul in care aud semnalul de concurs, au la dispozitie 10 minute pentru a se inscrie, trimitand un SMS la numarul 1769 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom), cu textul DUBLU, urmat de numele si orasul in care asculta Europa FM.

Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost receptionate de catre Europa FM, in intervalul de 10 minute de la momentul anuntarii concursului.

Alternativ, ascultatorii Europa FM se pot inscrie prin intermdiul formularului disponibil pe www.europafm.ro. Acesta trebuie completat integral cu date reale, pentru a putea participa la concurs.

In fiecare zi din perioada concursului, participantii (cei care au trimis SMS de inscriere) sau care s-au inscris online pana in ziua precedenta organizarii concursului sunt trasi la sorti (cate 1 concurent/zi) pentru a intra in direct si a participa la concursul Dublu sau Nimic, unde pot castiga premii in bani, daca raspund corect la intrebarile de cultura generala, adresate de DJ, in direct. Concurentul se va confrunta cu 4 intrebari de cultura generala. Pentru fiecare intrebare exista un timp limita, 8 secunde, in care concurentul poate oferi raspunsul.

Concursul incepe in fiecare zi de luni, cu prima intrebare valorand 100 de Euro; a doua intrebare dubleaza castigul de la prima intrebare - 200 de Euro, a treia intrebare dubleaza castigul de la a-2-a intrebare – 400 de Euro si a patra intrebare dubleaza castigul de la a-3-a intrebare – 800 de Euro.

In cazul in care intr-o zi nu se castiga, in urmatoarea zi de concurs, prima intrebare valoreaza 100 Euro + valoare primei intrebari din ziua necastigatoare. Urmatoarele intrebari dubleaza suma castigata la intrebarea anterioara.

In fiecare luni, jocul se reseteaza si se incepe cu prima intrebare valorand suma de 100 Euro.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.