Acest concurs a expirat în data de 2015-10-13. Vezi concursurile active aici.
Stii ce se intampla cu baterie aruncata la gunoi?

Știi ce se întâmplă cu baterie aruncată la gunoi? Se corodează, iar substanțele toxice care o compun ajung în apă și sol. Which is bad, bad, bad! Bateriile uzate au viață după moarte dacă sunt depozitate separat, prin Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor: colecteazabaterii.ro! 

Sigur ai pe-acasă camere foto, lanterne, ceasuri, telefoane și multe alte device-uri... Nu arunca bateriile lor, ci reciclează-le! Iar noi, alături de SNRB, te vom premia pentru înclinațiile tale eco.

Concursul “SNRB – colecteaza baterii” se va desfasura la postul de radio Kiss FM in perioada 15 septembrie 2015 – 12 octombrie 2015 , de luni pana vineri, in intervalul orar 07.00- 10.00.

Pentru a participa la campanie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa asculte emisunea “Razi cu Sergiu si Andrei” si sa raspunda la intrebarea adresata de realizatorii emisiunii, la momentul concursului.  Primul ascultator care suna in direct la 0722.20.60.20 (tarif normal) si raspunde corect la intrebare, este declarat castigator.

Pe parcursul derularii campaniei, organizatorii vor oferi in total 20 premii in valoare totala de 2.000 euro (inclusiv TVA). Un premiu consta intr-un 1 voucher de cazare pentru 2 persoane pentru 2 nopti cu mic dejun inclus la Pensiunea Regina**** din Predeal in valoare de 100 euro.