108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic o vacanta in Grecia!

 admin  2015.06.29  Vacante,Trageri la sorti  1559

concurs ProFM

Te-ai pregatit? Hai ca pleci, din nou in vacanta la greci. De luni, 29 iunie revine Vacantzatziki Pro FM!

Grecii au inventat olimpiada, filozofia, matematica si cand au obosit, au inventat statul: Statul degeaba si statul la… plaja! Invata si tu de la ei!

Cu ProFM pleci, in vacanta la greci! Revine Vacantzatziki Pro FM!

Asculta ProFM si castiga in fiecare zi o vacanta in Grecia. De luni pana vineri, castigi vacante in Grecia. Ai o vara‚ tzatziki! Prinde momentul concursului la orele norocoase, 9, 12, 3 si 6 si cu un simplu SMS poti intra in finala pentru premiul zilnic: O vacanta de 7 zile in Grecia. Pentru doua persoane.

A 2-a zi dimineata Roata de vacanta ne spune care dintre cei patru finalisti pleaca in vacanta. (Daca e vineri, aflam luni dimineata.)

Daca ramai doar finalist, nu fii trist, te califici pentru premiul suplimentar din 31 iulie: Inca o vacanta pentru doua persoane in Grecia.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online castiga premii Vacantzatziki ProFM Vacantzatziki vacanta in Grecia castiga zilnic castiga vacantaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.