Tablete • Trageri la sorti

Concurs: Castiga zilnic o tableta Vodafone Smart Tab 4 si pachetul Koolnet!

Adăugat de concursoman în data de 2014.08.05 • 2129 vizualizări

concurs Kiss FM

Castiga zilnic o tableta Vodafone Smart Tab 4 si pachetul Koolnet!

Răspunde cât mai inspirat la întrebarea zilei şi câştigă zilnic o tabletă Vodafone Smart Tab 4 şi pachetul Koolnet din Seenow pentru toate meciurile din Liga 1! 

Prin Pachetul KOOLNET de la Seenow poţi să iei cu tine oriunde spectacolul Ligii 1. Pe laptop, smartphone sau tabletă. Acum, cu tot cu tabletă.

Intră în meciul Seenow la Kiss FM şi câştigi o tabletă Vodafone pe zi, dacă eşti pe fază la Kissteria Matinală. Bonus, primeşti şi 1 GB de trafic inclus, plus 1 voucher SEENOW cu o lună acces la pachetul KOOLNET şi 24 de luni acces la abonamentul TV SEENOW. Poţi vedea, oriunde eşti, peste 60 de canale TV româneşti şi premium!

Campania „Castiga o tableta de la Kiss FM si Seenow” se va desfasura in zilele de luni pana vineri, incepand cu data de 4 august 2014 si pana la data de 29 august 2014, inclusiv.

Inscrierea la campanie se poate face prin trimiterea unui SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal).

Concursul “Castiga o tableta de la Kiss FM si Seenow” se va desfasura in intervalul 4 august – 29 aaugust 2014, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul 7.00-10.00. Cu incepere de la ora 7:00, realizatorii emisiunii matinale vor lansa tema concursului. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa raspunda, cat mai creativ cu putinta, la subiectul ales ca tema a zilei. Raspunsul va fi trimis printr-un mesai de tip SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal). Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori.

In fiecare zi de concurs, o data pe zi, in intervalul 7:00 -10:00, va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat de catre realizatorii emisiunii si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul zilei.

Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM.

Premiul zilnic consta intr-o tableta Vodafone Smart Tab 8 inch. In total, se vor acorda 20 de premii zilnice.


PARTICIPA LA CONCURS