Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-04-25. Vezi concursurile active aici.
Asculta-i pe George Zafiu si Vlad Petreanu in fiecare dimineata la Europa FM si poti castiga o tableta performanta.

Concursul intitulat “Batalia Sexelor” se desfasoara in perioada 20 - 24 aprilie 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, de luni pana vineri, in programul „Desteptarea” din intervalul orar 07:00-10.00.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programul matinal „Desteptarea ” cu Vlad Petreanu si George Zafiu in fiecare zi de luni pana vineri. Ascultatorii trebuie sa trimita SMS la numarul 1721 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom), in timp de 10 minute de la anuntarea concursului, cu textul DESTEPTAREA urmat de numele si orasul din care asculta.

Toate SMS-urile trimise in intervalul de 10 minute vor intra in tragerea la sorti pentru selectia asultatorilor ce vor intra in direct in emisiunea DESTEPTAREA: un barbat si o femeie.

Ascultatorii selectati vor fi sunati de catre realizatorii emisiunii pentru a intra in direct si a raspunde la intrebari. Se vor adresa cate 3 intrebari de cultura generala fiecarui ascultator. Cel care raspunde corect la cele mai multe dintre intrebari va fi declarat castigator. Daca dupa epuizarea celor 6 intrebari scorul este de egalitate atunci se va continua cu intrebarile pana cand unul dintre ei greseste, acesta fiind declarat pierzator.