101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 50 de incaltari marca Musette in valoare de 700 lei, la alegere!

 admin  2016.12.02  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Vouchere,Trageri la sorti  1460

concurs Scholl

Cumpara orice produs Scholl Velvet Smooth - Pila electronica pentru picioare sau Scholl Velvet Smooth - Sistem electronic de ingrijire a unghiilor ori un pachet ce contine unul dintre aceste produse, trimite SMS la 1841 cu numarul bonului fiscal/ facturii si numele magazinului de unde ai cumparat si poti castiga prin tragere la sorti o pereche de incaltari marca Musette!

In campanie se ofera 50 de premii, iar fiecare premiu consta intr-un cupon de 700 lei cu care se poate achizitiona incaltaminte in oricare dintre magazinele Musette din Romania sau de pe www.musette.ro.

Participantul trebuie sa pastreze in original bonul fiscal sau factura de achizitie a produsului, produsul in sine si ambalajul produsului.

Campania va începe pe data de 15 noiembrie 2016, orele 00:00:00, și va dura până pe data de 31 decembrie 2016, orele 23:59:59.

Premiile se acordă prin tragere la sorți in data de 10 ianuarie 2017, în prezența unei comisii formate din 4 dintre angajatii agentiei si un notar public.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Scholl castiga premii Scholl Velvet Smooth pila electronica pentru picioare sistem electronic de ingrijire a unghiilor SMS la 1841 voucher MusetteNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.