98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
27
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic o excursie la parcul de distractii Warner Brothers din Madrid!

 admin  2015.06.05  Vacante,Trageri la sorti  1944

concurs UPC

Campania este organizata si se desfasoara in perioada 3 iunie 2015 - 30 iunie 2015, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la Campanie:

 • a) un participant client existent al organizatorului trebuie sa se inscrie, o singura data, la campanie pe site, folosind link-ul iunie.upc.ro;
 • b) viitorii clienti ai organizatorului trebuie sa incheie in perioada campaniei, prin intermediul magazinelor UPC, agentiilor door to door, online sau prin call centerul UPC un contract format din 3 servicii UPC (televiziune, internet si telefonie), pe o perioada minima de 24 de luni;

lnscrierea in campanie pentru participantii mentionati la pct. b) de mai sus se realizeaza in mod automat, in baza contractului de furnizare de servicii de comunicatii electronice si a procesul verbal de instalare a serviciilor contractate. Fiecare contract de furnizare de servicii de comunicatii electronice incheiat conform prevederilor prezentului Regulament ofera o singura sansa de castig.

Premiile ce vor fi acordate de catre organizator participantilor desemnati castigatori in cadrul campaniei, in urma tragerilor la sorti, sunt urmatoarele:

 • 20 premii, constand fiecare intr-o excursie la Warner Park Madrid (Spania), avand incluse urmatoarele servicii:
  • sejur de 3 zile, avand date de plecare in perioada 1 august 2015 - 31 octombrie 2015, la alegerea participantului castigator;
  • pachet pentru 3 persoane - participantul castigator si alte doua persoane indicate de acesta;
  • transport aerian compania Tarom, zbor direct pe ruta Bucuresti - Madrid - Bucuresti (inclusiv taxe de aeroport) si transfer aeroport - hotel - aeroport pentru 3 persoane;
  • cazare hotel 3*, situat langa Parcul Warner Madrid in camera tripla;
  • demipensiune (mic dejun si cina) pentru 3 persoane;
  • bilete de intrare valabile pentru 2 zile in Parcul Warner Madrid, pentru 3 persoane;
  • transfer hotel - Warner Park - hotel, 2 zile, pentru 3 persoane
  • asigurare medicala pentru 3 persoane;

Desemnarea castigatorilor se va realiza in cadrul a 20 de trageri la sorti, in data de 15 iulie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online parcul de distractii Warner Brothers Parque Warner Madrid castiga excursie castiga zilnicNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.