98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic doua seturi de produse din colectia Color Riche 30 de ani!

 admin  2015.03.25  Beauty,Trageri la sorti  1149

concurs Loreal Paris

Campania se va desfasura in perioada 17 Martie, ara 00:00:00 - 17 Aprilie 2015, ara 23 :59 :59 inclusiv.

Pentru inscrierea in campanie, participantele trebuie sa acceseze website-ul facebook.com sau website-ul instagram.com, sa se logheze in contul personal in perioada campaniei, si sa posteze public folosind hashtag-ul #RedescoperaFrumusetea, o poza (imagine) in care sa se regaseasca participanta alaturi de mama acesteia, la care sa adauge si o descriere in care se mentioneze cel mai drag aspect fizic sau obicei de infrumusetare pe care l-a mostenit de la mama sa.

ln cadrul prezentei campanii promotionale se vor acorda un numar de 32 de premii zilnice, cate un premiu pentru fiecare zi din cadrul promotiei. Fiecare premiu zilnic este format din doua seturi de produse din colectia Color Riche 30 de ani, un set pentru castigatoare si un set pentru mama acesteia. Fiecare set contine urmatoarele produse : ruj, contur pentru buze si un lac de unghii. 

Extragerile pentru premiile zilnice se vor realiza din totalitatea inscrierilor valide efectuate in ziua precedenta pe site-urile de socializare Facebook si lnstagram, prin intermediul unui program informatic automatizat utilizand functii de extragere aleatorie. Pentru fiecare zi de Campanie se vor extrage in total 1 castigator si 1 rezerva.


PARTICIPA LA CONCURS

#RedescoperaFrumusetea concursuri online concurs Loreal Paris Color Riche 30 aniNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.