Acest concurs a expirat în data de 2015-07-25. Vezi concursurile active aici.
Castiga kit-ul de vacanta de la Mega Mall la Radio ZU.

Campania publicitara “Vacanta la Mega Mall” se va desfasura in perioada 13 - 24 iulie 2015, la Radio ZU in cadrul Morning ZU in zilele de luni, miercuri si vineri ale fiecarei saptamani din campanie.

La semnalul realizatorilor Morning ZU ascultatorii Radio ZU sunt invitati sa trimita prin SMS la 1815 raspunsul la intrebarea ”care este destinatia ta de vacanta preferata?”. Persoana care trimite al 10-lea SMS (primit dupa startul concursului) cu o destinatie de vacanta primeste doua kituri de vacanta care contin urmatoarele produse: 2 costume de baie, 2 perechi de slapi, 2 carti, 2 prosoape plaja, seturi de produse cosmetice de protectie solara inainte si dupa plaja, 1 minge de volei.

In cazul in care se primesc mai putin de 10 de SMS-uri care sa contina atuul corespunzator zilei de concurs (dupa startul concursului), este considerata castigatoare persoana care a trimis SMS-ul cu numarul de ordine cel mai apropiat de 10. 

Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind castigatore va fi contactata din nou, off-air, de catre Co-organizatori in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia  Premiului castigat.

Valoarea totala a premiilor este de 4920 lei, respectiv 12 kituri de vacanta. Valoarea fiecarui kit de vacanta este de 410 lei si sunt oferite 2 kituri per editie de concurs rezultand 12 kituri.