Acest concurs a expirat în data de 2016-04-30. Vezi concursurile active aici.
La ProFM Adevarul sta in Vin.

Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul emisiunilor postului de radio Pro FM, in perioada cuprinsa intre data de 25.04.2016 si data de 29.04.2016.

Astfel, din 25.04.2016 pana pe 29.04.2016, se va desfasura o sesiune de concurs /zi, intre 07.00 si 10.00 dimineata, in cadrul matinalului ProFM. Sesiunea de concurs aferenta fiecarui interval orar aici mentionat dureaza 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului, dupa cum se detaliaza mai jos.

Persoana care prezinta emisiunea Pro FM radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de concurs, va da semnalul de incepere a concursului. Din acest moment, participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872 (conditiile de tarifare sunt conform politicii fiecarui operator de telefonie mobila), continand adevarul despre o situatie in care in trecut au mintit. Tariful pentru mesajele SMS se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului SMS.

Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de concurs, respectiv in cele 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa.

Persoana care prezinta emisiunea Pro FM la momentul inchiderii sesiunii de concurs, va declara castigator pe cel care a trimis prin SMS in ziua respectiva mai interesant, creativ sau amuzant adevar despre situatia in care in trecut au mintit. Acesta va castiga doua baxuri de vin Menestrel de la Cramele Rotenberg.

In cadrul concursului se acorda urmatoarele premii:

  • 10 baxuri de cate 3 sticle de vin Menestrel (rosu, rose, alb), fiecare