Acest concurs a expirat în data de 2015-04-12. Vezi concursurile active aici.
eCuisine.ro si partenerii sai vor ca Iepurasul sa vina in fiecare zi cu cele mai frumoase cadouri.

Cu fiecare zi, esti mai aproape de cea mai importanta sarbatoare a inceputului de an, Pastele, care coincide cu sosirea primaverii, si este un bun prilej de fi aproape de familie si de a descoperi cadourile oferite de Iepuras. 

eCuisine.ro si partenerii sai vor ca Iepurasul sa vina in fiecare zi cu cele mai frumoase cadouri. Cu siguranta, cateva dintre acestea se afla deja pe lista de cadouri a familiei tale. Asa ca profita in fiecare zi, pana pe 11 aprilie 2015, de concursurile noastre si bucura-te de surprizele pe care ti le-am pregatit. De asemenea, pe langa premiile deosebite, in fiecare zi vei putea descoperi cele mai interesante articole dedicate acestei perioade speciale din an.

Concursul "Easter Family Meal" se va desfasura in perioada 7 - 11 aprilie 2015.

Intri pe paste2015.ecuisine.ro, dai click pe data din ziua respectiva pentru a intra in pagina de concurs aferenta si completezi formularul pentru a castiga premiul sau premiile anuntate pentru acea zi. Te poti inscrie pana la ora 23:59 din ziua respectiva.

Premiile puse in joc prin concurs constau in produse zilnice oferite de branduri diferite, cate un brand in fiecare zi. Persoana desemnata castigator al unui premiu nu va putea preschimba premiul castigat in bani cash.

Tragerea la sorti are loc in fiecare zi la 00:00, in mod automat, pentru ziua de inscrieri care tocmai s-a incheiat, iar castigatoarea din ziua precedenta este anuntata in aceeasi pagina. In pagina fiecarei zile, dupa ce expira perioada de inscriere, se va afisa numele castigatorului/castigatorilor in locul formularului de concurs.

Desemnarea castigatorilor va avea loc prin tragere la sorti facilitata de o aplicatie software specializata.