Acest concurs a expirat în data de 2014-06-12. Vezi concursurile active aici.
Castiga zilnic bilete la festivalul Electric Castle

Campania promoţională „Huawei te trimite la Electric Castle” se desfăşoară în perioada: 02.06.2014, ora 12:00, inclusiv şi se va încheia la data de 11.06.2014 ora 18:00, inclusiv.

În cadrul campaniei promoţionale „Huawei te trimite la Electric Castle” vor fi acordate 8 premii, constând în bilete la festivalul Electric Castle. Fiecare premiu include bilete pentru 2 persoane la evenimentul Electric Castle.

Nu se va acorda contravaloarea în bani pentru premiile menţionate mai sus şi nici nu se va accepta modificarea caracteristicilor/parametrilor acestora.

Pentru a participa la Campanie un participant trebuie să acceseze pagina de fan Huawei Romania, să devină fan si sa lase un comentariu la o fotografie aleasa de Organizator  in care sa spuna ce mesaj i-ar transmite unuia din artistii invitati la festivalul Electric Castle. De asemenea, participantii trebuie sa incarce un Cover Photo, pus la dispozitie de Organizator, pe profilele personale, pe toata durata derularii concursului.

Un participant se poate înscrie o singură dată în Campanie.

Premiile vor fi acordate prin trageri la sorţi, organizate prin intermediul unui soft online, care vor avea loc zilnic la ora 18:00.