78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
6
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic 6 vinuri Shiraz din colectia Budureasca Premium!

 admin  2015.04.07  Diverse,Trageri la sorti  1043

concurs Europa FM

Dacă ai peste 18 ani, participă în fiecare dimineaţă în Deşteptarea la concursul care-ţi aduce cel mai bun vin pentru Sărbătorile Pascale.

Concursul Budureasca se desfasoara in perioada 06 - 10 aprilie 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea Desteptarea, de luni pana vineri, in intervalul orar 08.00 – 09.00 , câte un concurs in fiecare zi a saptamanii. 

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa Fm trebuie sa sune la numarul de telefon 0372.069.599 numar cu tarif normal – sa raspunda la o intrebare adresata de catre moderatorii emisiunii Despteptarea, cat mai inspirat si original, iar apoi este declarat castigator.

Daca raspunsul dat de catre ascultatorul care a intrat in direct nu este original si inspirat, acesta nu va fi declarat castigator si va fi preluat un alt ascultator in direct.

Un participant poate fi declarat castigator o singura data in cadrul acestui concurs. Un participant se poate inscrie la concurs o singura data. Inscrierile repetate in concurs ale aceluiasi participant nu vor fi luate in considerare.

Premiul pentru un singur concurs consta in vinuri 6 Shiraz din colectia Budureasca Premium ambalate in caseta de lemn personalizata, in valoare de 281 lei (cu TVA inclus).


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Desteptarea concurs Europa FM concurs Paste colectia Budureasca Premium vin Shiraz concursuri online