Acest concurs a expirat în data de 2015-04-11. Vezi concursurile active aici.
Vinul tau pentru Sarbatorile Pascale.

Dacă ai peste 18 ani, participă în fiecare dimineaţă în Deşteptarea la concursul care-ţi aduce cel mai bun vin pentru Sărbătorile Pascale.

Concursul Budureasca se desfasoara in perioada 06 - 10 aprilie 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea Desteptarea, de luni pana vineri, in intervalul orar 08.00 – 09.00 , câte un concurs in fiecare zi a saptamanii. 

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa Fm trebuie sa sune la numarul de telefon 0372.069.599 numar cu tarif normal – sa raspunda la o intrebare adresata de catre moderatorii emisiunii Despteptarea, cat mai inspirat si original, iar apoi este declarat castigator.

Daca raspunsul dat de catre ascultatorul care a intrat in direct nu este original si inspirat, acesta nu va fi declarat castigator si va fi preluat un alt ascultator in direct.

Un participant poate fi declarat castigator o singura data in cadrul acestui concurs. Un participant se poate inscrie la concurs o singura data. Inscrierile repetate in concurs ale aceluiasi participant nu vor fi luate in considerare.

Premiul pentru un singur concurs consta in vinuri 6 Shiraz din colectia Budureasca Premium ambalate in caseta de lemn personalizata, in valoare de 281 lei (cu TVA inclus).