Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga zilnic 4 plinuri de carburant!

Adăugat de concursoman în data de 2015.09.30 • 1158 vizualizări

concurs Pro FM

CINSTErna ProFM 3.

Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul emisiunilor postului de radio Pro FM, in perioada cuprinsa intre data de 30.09.2015 si data de 17.11.2015.

Astfel, de Luni pana Vineri, se vor desfasura 4 sesiuni de Concurs/zi, la orele 09.00, 12.00, 15.00, 18.00. Sesiunea de Concurs aferenta fiecarui interval orar aici mentionat dureaza 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului, dupa cum se detaliaza mai jos.

Persoana care prezinta emisiunea Pro FM radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de Concurs, va da semnalul de incepere a concursului. Din acest moment, Participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872, numar cu tarif normal (respectiv 0.062 Euro, TVA inclus), cu textul „Ascult ProFM”. Tariful pentru mesajele SMS se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului SMS.

Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de Concurs, respectiv in cele 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa.

Persoana care prezinta emisiunea Pro FM la momentul inchiderii Sesiunii de concurs, va contacta telefonic Participantul expeditor al SMS-ului Valabil cu numarul 100. In cazul in care, intr-o Sesiune de concurs, nu se strang 100 de SMS-uri Valabile, va fi contactat telefonic Participantul expeditor al ultimului SMS Valabil primit. Daca un astfel de Participant va raspunde la telefon, va primi un card de carburant MOL Silver. Daca expeditorul SMS-ului Valabil cu numarul 100 sau a ultimului SMS Valabil primit, dupa caz, nu raspunde la telefon, aceste premii se vor raporta in urmatoarea Sesiune de concurs.

In cadrul Concursului se acorda urmatoarele premii:

  • 140 de carduri de carburant MOL Silver

Fiecare Card MOL Silver permite achizitionarea de carburant in benzinariile MOL si este considerat echivalentul valorii a 50 de litri de carburant. Cardurile de carburant „MOL Silver” emise de MOL Romania si acordate ca premii in cadrul Concursului au o durata de valabilitate de un an de la data activarii, ie acestea vor putea fi folosite pana cel mai tarziu la data de 30.09.2016.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS