Acest concurs a expirat în data de 2015-09-15. Vezi concursurile active aici.
O bere de calitate se desface cum vrei tu.

Concursul "Pro FM - O bere de calitate se desface cum vrei tu" se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul emisiunilor postului de radio Pro FM, transmise la nivel national pe frecventele postului de radio „ProFM”, in intervalul orar 16.00 – 19.00, incepand cu data de 26.08.2015 si pana la data de 14.09.2015.

Intre data de 26.08.2015 si data 14.09.2015, vor avea loc 14 sesiuni de concurs, in urma carora vor fi desemnati 14 castigatori ai concursului. In cadrul fiecarei sesiuni de concurs, pornind de la premisa „O bere de calitate se desface cum vrei tu”, animatorul postului de radio Pro FM care realizeaza emisiunea in cadrul careia are loc sesiunea de Concurs relevanta lanseaza intrebarea de Concurs – „Tie cum iti place sa desfaci berea?”. Ascultatorii postului de radio Pro FM care vor sa participe la respectiva sesiune de concurs, trebuie sa trimita un SMS la numarul de telefon 1872 (numar cu tarif normal), care sa contina raspunsul la intrebarea adresata de animatorul Pro FM.

Fiecare sesiune de Concurs dureaza aproximativ 10 minute din momentul in care intrebarea relevanta a fost lansata de catre animatorul Pro FM. Animatorul ProFM va alege SMS-ul care contine cel mai trasnit, original si/ sau inedit raspuns dintre SMS-urile valabile primite in cadrul respectivei sesiuni de concurs.

Participantul selectat de catre animatorul Pro FM va fi contactat, in direct, in timpul emisiunii in cadrul careia are loc sesiunea de concurs relevanta. Pentru a intra in posesia premiului, participantul selectat trebuie sa raspunda la telefon cu formula/mesajul „Ori bem bere, ori bem bere”. In masura in care participantul selectat de catre animatorul Pro FM si contactat in conditiile anterior mentionate raspunde la telefon cu formula/mesajul „Ori bem bere, ori bem bere”, acesta castiga premiul sesiunii de concurs relevante, constand in 300 de lei, in numerar.

In cazul in care Participantul selectat nu raspunde corespunzator, animatorul Pro FM va alege un nou SMS pe aceleasi considerente, urmand ca noul participant selectat sa fie de asemenea contactat in direct, in timpul emisiunii in cadrul careia are loc sesiunea de concurs relevanta, cu respectarea mecanismului de Concurs descris mai sus.

In cadrul Concursului se acorda urmatoarele premii:

  • 14 premii de 300 de lei, numerar, fiecare.

Pentru claritate, fiecare Participant declarat castigator al Concursului va primi urmatorul premiu: 300 de lei, in numerar.