108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic un Samsung S4, un LG Nexus 5 si un Sony Z1!

 admin  2014.08.01  Telefoane,Trageri la sorti  1956

concurs Digi24

Digi24 HD și Digi Mobil le aduc premii de vacanţă clienţilor RCS & RDS.

Din 2 august 2014, la Digi24 HD, debutează „Câștigi premii din Belgravistan”, o tombolă cu trei smartphone-uri pe zi, acordate în emisiunea „Digimatinal”. 

Sâmbătă, 2 august, în „Digimatinalul de vacanţă” debutează, la Digi24 HD, tombola verii, „Câştigi premii din Belgravistan”.

În fiecare dimineaţă, de luni până vineri, în toată luna august, între 07.00 şi 10.00, Digi24 HD le oferă tuturor celor care încheie abonamente Digi Mobil Optim şi Complet posibilitatea de câştiga câte un smartphone. În cadrul campaniei „CÂŞTIGI PREMII DIN BELGRAVISTAN” vor fi acordate cate trei telefoane pe zi, în mod aleator, celor care contractează un abonament Digi Mobil de tip Optim sau Complet, cu condiţia ca abonamentele să fie achizitionate în intervalul 01 - 31 august 2014.

93 de telefoane marca Sony, Samsung şi LG, toate din Belgravistan, pot fi câştigate la cea mai mare tombolă a verii, la Digi24HD.

Câştigătorii vor fi anuntaţi zilnic pe site-urile digi24.ro, rcs-rds.ro, pe pagina de FB a Digi24 HD, pe Digi24 HD şi telefonic, de către operatorii RCS & RDS.


PARTICIPA LA CONCURS

Digi24 HD Digi Mobil Câștigi premii din Belgravistan concursuri cu premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.