Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga zilnic 3 telefoane marca Sony, Samsung si LG!

Digi24 HD și Digi Mobil le aduc premii de vacanţă clienţilor RCS & RDS.

Din 2 august 2014, la Digi24 HD, debutează „Câștigi premii din Belgravistan”, o tombolă cu trei smartphone-uri pe zi, acordate în emisiunea „Digimatinal”. 

Sâmbătă, 2 august, în „Digimatinalul de vacanţă” debutează, la Digi24 HD, tombola verii, „Câştigi premii din Belgravistan”.

În fiecare dimineaţă, de luni până vineri, în toată luna august, între 07.00 şi 10.00, Digi24 HD le oferă tuturor celor care încheie abonamente Digi Mobil Optim şi Complet posibilitatea de câştiga câte un smartphone. În cadrul campaniei „CÂŞTIGI PREMII DIN BELGRAVISTAN” vor fi acordate cate trei telefoane pe zi, în mod aleator, celor care contractează un abonament Digi Mobil de tip Optim sau Complet, cu condiţia ca abonamentele să fie achizitionate în intervalul 01 - 31 august 2014.

93 de telefoane marca Sony, Samsung şi LG, toate din Belgravistan, pot fi câştigate la cea mai mare tombolă a verii, la Digi24HD.

Câştigătorii vor fi anuntaţi zilnic pe site-urile digi24.ro, rcs-rds.ro, pe pagina de FB a Digi24 HD, pe Digi24 HD şi telefonic, de către operatorii RCS & RDS.