Acest concurs a expirat în data de 2015-08-21. Vezi concursurile active aici.
Policolor - 50 de ani, 50 de case in 50 de zile.

Campania va începe la data de 02 iulie 2015, ora 10:00 și se va desfășura până la data de 20 august 2015, ora 24.00,  cumulând un total de 50 zile calendaristice de concurs.

Înscrierea în concurs se realizează astfel:

  • Accesarea paginii de Facebook Culorile Romaniei;
  • Dacă utilizatorul nu este fan al paginii de Facebook Culorile Romaniei, în scopul participării acesta trebuie să devină fan al paginii, prin apăsarea butonului "Like" ("Îmi place");
  • Postarea unui răspuns corect valid la una dintre întrebările participante în concurs. Întrebările vor fi postate câte una / zi, la ora 10:00 în fiecare din cele 50 de zile de concurs. Fiecare dintre cele 50 de întrebări va avea câte un singur câștigător, prin tragere la sorți dintre participanții care postează un răspuns corect și complet. Dacă un participant a câștigat la o întrebare postată anterior în cadrul acestui concurs, răspunsul lui la întrebările ulterioare nu va fi luat în considerare. Un participant va putea fi desemnat câștigător o singură dată pe durata acestui concurs.
  • Un participant poate răspunde la fiecare dintre întrebările postate (50 la număr), însă nu poate fi desemnat câștigător decât o singură dată.

Întrebările concursului sunt despre: culori care fac România unică, culorile din localitățile țării, design interior, proiectele publicate ca făcând parte din Campania de CSR "Redescoperă Culorile României", gamele de produse sau brandurile Policolor, curiozități din lumea culorilor, arhitectura locală.

Întrebările și răspunsurile lor corecte/ valide vor fi afișate pe pagina de fani Culorile Romaniei într-o notă specială, în ziua lucrătoare următoare celei în care s-a răspuns la fiecare dintre întrebări.

Se iau în considerare răspunsurile la întrebări transmise între orele 10:00 - 23:59 pentru ziua în curs, aferente fiecărei zile.

În cadrul acestei campanii, Organizatorul oferă 50 de premii, fiecare premiu constând într-un kit de 3 găleți a câte 15 litri de vopsea lavabilă de interior cu o valoare de 432,6 ron plus TVA per kit.

Premiile din cadrul prezentului concurs se vor acordă după cum urmează:

  • Câte un kit/ pachet format din 3 găleți de vopsea lavabilă de interior, a câte 15 litri fiecare, constituind necesarul estimat de organizator pentru zugrăvirea unei locuințe cu o suprafață utilă mai mică sau egală cu 55 de mp; la sfârșitul concursului, lista cu toți câștigătorii și întrebările la care au răspuns va fi afișată într-un „note” (notă) pe pagină de fani Culorile Romaniei.
  • Căștigătorul zilei anterioare va fi anunțat în cursul zilei imediat următoare, dar nu mai mult de 24 de ore de la închiderea concursului.

Câștigătorii pot revendica premiile în termen de 30 de zile de la finalizarea concursului, prin trimiterea unui mesaj pe pagina de fani Culorile României prin care să comunice adresa la care dorește să i se expedieze premiul. Mesajul trebuie trimis de pe contul cu care s-a înscris la concurs și a răspuns la întrebare.