Acest concurs a expirat în data de 2015-04-06. Vezi concursurile active aici.
Viata este plina de mici placeri.

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 16 martie, ora 16:00:00 (ora Romaniei) 5 aprilie 2015, ora 16:00:00 (ora Romaniei) inclusiv.

Inscrierea in campanie online se va face exclusiv prin aplicatia „Povestile Poiana” de pe pagina de Facebook Poiana, in perioada campaniei.

Pentru a se putea inscrie in campanie, participantul trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Participantul trebuie sa isi creeze cont sau sa se logheze pe facebook.com (in cazul in care au deja cont de utilizator);
  • Sa intre pe pagina de Facebook Poiana, sa acceseze aplicatia „Povestile Poiana” si sa fie de acord cu preluarea datelor declarate in contul de Facebook;
  • Participantul trebuie sa scrie o poveste, de maxim 500 de caractere, despre o realizare a lui;

Un participant se poate inscrie o singura data pe zi in campanie cu o poveste. Participantii nu au voie sa se inscrie in concurs de mai multe ori cu aceeasi poveste, in zile diferite.

Povestea inscrisa de catre un participant, va fi moderata astfel: pentru zilele de luni-joi, povestile vor fi moderate pana a doua zi la ora 12, cand vor fi facute publice, iar pentru povestile inscrise in zilele de vineri-sambata-duminica, acestea vor fi moderate pana luni la ora 12, cand vor fi facute publice. Povestile aprobate de catre Organizator vor fi vizualizate in cadrul aplicatiei de pe pagina de facebook Poiana.

Ca o poveste sa poata fi votata, persoana dornica trebuie sa intre pe pagina de Facebook Poiana, sa acceseze aplicatia „Povestile Poiana”. O persoana poate vota o poveste o singura data. Participantul care a inscris o poveste nu isi poate vota povestea, insa poate vota povestile concurentilor daca doreste. Povestea poate fi votata pana la incheierea campaniei, insa pentru a putea castiga un premiu zilnic sau saptamanal, aceasta trebuie sa fie votata in 3 zile de la data publicarii.

In cadrul campaniei se vor acorda 21 premii zilnice, cate un premiu pentru fiecare zi a campaniei, fiecare constand in 24 de tablete de ciocolata Poiana, diverse sortimente a cate 90g/tableta si 3 premii mari, cate unul pe fiecare saptamana a campaniei, constand in publicarea povestii pe site-ul www.unica.ro.

In cadrul campaniei, premiile zilnice se vor acorda povestilor care au strans cele mai multe voturi in primele 3 zile de la publicarea lor pe Facebook. (ex. Povestile inscrise pe data de 16 martie 2015 si publicate pe data de 17 martie 2015, ora 12:00 vor putea fi votate pana pe data de 20 martie 2015, ora 11:59:59. Dupa aceasta ora se va realiza un top al celor mai votate povesti. Povestea cu cele mai multe voturi va fi desemnata castigatoare.)

In cadrul campaniei vor fi acorda 3 premii mari, cate unul pe saptamana. O poveste poate fi votata pentru a obtine cele mai multe voturi si pentru a putea castiga unul dintre cele 3 premii constand in publicarea povestii pe site-ul www.unica.ro timp de 3 zile de la publicarea acesteia in aplicatie, astfel:

  • pentru saptamana 1 (16 – 22 martie 2015), dupa data de 26 martie ora 12:00, se va realiza un top pe zile al povestilor cu cele mai multe voturi obtinute in cele 3 zile, de la publicarea acestora pe site, (practic povestile desemnate castigatoare a premiilor zilnice) urmand ca povestea cu cele mai multe voturi sa fie desemnata castigatoarea premiului saptamanal. In cazul unui numar egal de voturi departajarea se va face cronologic;
  • pentru saptamana 2 (23 - 29 martie 2015) dupa data de 02 aprilie ora 12:00, se va realiza un top pe zile al povestilor cu cele mai multe voturi obtinute in cele 3 zile, de la publicarea acestora pe site, (practic povestile desemnate castigatoare a premiilor zilnice) urmand ca povestea cu cele mai multe voturi sa fie desemnata castigatoarea premiului saptamanal. In cazul unui numar egal de voturi departajarea se va face cronologic;
  • pentru saptamana 3 (30 martie - 5 aprilie 2015) dupa data de 09 aprilie ora 12:00, se va realiza un top pe zile al povestilor cu cele mai multe voturi obtinute in cele 3 zile, de la publicarea acestora pe site, (practic povestile desemnate castigatoare a premiilor zilnice) urmand ca povestea cu cele mai multe voturi sa fie desemnata castigatoarea premiului saptamanal. In cazul unui numar egal de voturi departajarea se va face cronologic;

In cazul premiilor mari, povestile care au strans cele mai multe voturi in saptamana in care au fost publicate vor fi desemnate castigatoare, ele urmand sa fie publicate pe site-ul www.unica.ro in urmatoarele zile:

  • prima saptamana: maxim pana pe 10 aprilie;
  • a doua saptamana: maxim pana pe 17 aprilie;
  • a treia saptamana: maxim pana pe 24 aprilie;