Acest concurs a expirat în data de 2015-10-01. Vezi concursurile active aici.
Magic Start da startul miscarii de toamna in aer liber.

Concursul “Magic Start da startul miscarii de toamna in aer liber”  este organizat si se desfasoara in fiecare zi lucratoare, de luni pana vineri, in programul matinal Magic Start la postul de radio Magic FM, in perioada 14 - 30 septembrie 2015

In fiecare zi, de luni pana vineri din perioada de desfasurare a concursului, la postul de radio Magic FM va fi comunicat Cantecul Magic valabil pentru ziua urmatoare: luni pentru concursul de marti, marti pentru miercuri, miercuri pentru joi, joi pentru vineri si vineri, sambata si duminica pentru luni.

Ascultatorul care isi doreste premiul oferit zilnic in "Magic Start - Matinalul cu cea mai multa muzica!" va retine numele artistului si titlul Cantecului Magic valabil pentru concursul zilei respective. El poate suna de luni pana vineri la 021.316.36.36 la invitatia prezentatorilor Liana Stanciu si Raul Brebu si poate intra in direct pentru a raspunde corect cu numele artistului si al cantecului exact asa cum sunt acestea mentionate in montajul audio care valideaza raspunsul. Cei doi prezentatori ai programului Magic Start vor difuza si dovada audio a corectitudinii sau incorectitudinii raspunsului! 

Castigatorii vor fi anuntati in direct dupa concurs. 

Premiile:

  • Fiecare castigator va castiga 2 bucati biciclete, 1 buc bicicleta dama si 1 buc bicicleta barbateasca in valoare de 510 lei fiecare.

Fiecare persoana poate sa participe la concurs o singura data. 

Toti castigatorii vor fi contactati de catre organizator pentru punerea in posesie a premiilor. Castigatorii vor fi contactati cu ajutorul datelor personale comunicate realizatorului de programe, la momentul concursului.