98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
20
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic 19 vouchere de cumparaturi in valoare de 50 lei si 19 vouchere in valoare de 1.000 lei fiecare!

 admin  2015.11.14  Vouchere,Trageri la sorti  2419

concurs Selgros

Concursul “Capra si poetul” se desfășoară în perioada 12.11.2015 ora 00:00:00 - 30.11.2015, ora 23:59:59.

Pentru a participa la concurs, fiecare participant trebuie:

  • sa se logheze la site-ul facebook.com folosind un cont valid de Facebook, cu un nume care corespunde identitatii sale dintr-un act de identitate valabil;
  • sa intre pe pagina de Facebook Selgros;
  • sa intre in Aplicatia „Capra si poetul“, să acceseze jocul, reprezentat de labirint, in cadrul caruia trebuie sa ghideze capra pentru a manca toate verzele pentru a ajunge la Finish, urmând ca la final să fie afișat timpul obținut;
  • să furnizeze în Aplicație datele personale complete: numele, prenumele, adresa de mail si magazinul Selgros din care doresc sa isi ridice premiul in caz de castig;

Dupa inscriere, participantul va primi un email de confirmare, la adresa furnizata la inscriere.

Premiile vor fi acordate de catre organizator participantilor prin tragere la sorti prin intermediul platformei specializate random.org. Se vor acorda zilnic 19 vouchere de cumparaturi in valoare de 50 lei, cate 1 voucher pentru fiecare magazin, premii zilnice, si 19 vouchere in valoare de 1.000 lei, cate 1 voucher pentru fiecare magazin, premiile mari.

Premiile mari se acorda o singura data pentru intreaga durata a concursului si pot fi castigate de catre participanti care au castigat premiu/ii zilnic/e.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Selgros castiga premii castiga zilnic plimba capra castiga voucherNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.