Acest concurs a expirat în data de 2015-03-09. Vezi concursurile active aici.
Cardul Cadourilor - Dragobete

Campania se desfasoara in perioada 09.02.2015 – 08.03.2015, inclusiv.

Campania se desfasoara pe aplicatia BRD Dragobete disponibila pentru iOS si Android in App Store, respectiv Google Play. 

Produsele / serviciile participante la prezenta Campanie sunt:

  • Cardul Prepaid Gift Card 

La aceasta Campanie pot participa toate persoanele fizice, rezidente in Romania, care in perioada campaniei descarca si instaleaza aplicatia pentru iOS si Android BRD Dragobete:

  • Se logheaza in aplicatia BRD Dragobete cu un cont real de Facebook;
  • Completeaza cu succes cel putin una din probele ‘’Alearga’’ sau ‘’Saruta’’ disponibile in cadrul aplicatiei;
  • Au varsta minima de 18 ani impliniti la data intrarii in campanie.

Pentru a dobandi calitatea de Participant, persoanele trebuie s a nu aiba nicio datorie la BRD la momentul acordarii premiului.

Premiile ce sunt acordate in cadrul Campaniei sunt:

  • 56 carduri Prepaid Gift Card in valoare bruta de 100 lei inainte de impozitare.

Acordarea premiilor se va face dupa cum urmeaza:

  • Pentru proba "Alearga" castigator va fi desemnat Participantul care, pe parcursul unei zile calendaristice, a parcurs distanta cea mai mare, masurata in metri, urmarind sagetile de pe ecranin cele 10 secunde alocate. In cazul in care exista doi sau mai multi Participanti cu distante egale, va fi desemnat Castigator cel care a „alergat” de cele mai multe ori in acea zi. In caz de egalitate si dupa acest nou filtru, va fi desemnat Castigator cel cares-a inscris primul in cursul zilei respective.
  • Pentru proba "Saruta" castigator va fi desemnat Participantul care, pe parcursul unei zile calendaristice, a inregistrat in microfon cel mai inalt volum, masurat in decibeli, in cele 10 secunde alocate. In cazul in care exista doi sau mai multi Participanti care au inregistrat volume egale, va fi desemnat Castigator cel care a jucat de cele mai multe ori in acea zi. In caz de egalitate si dupa acest nou filtru, va fi desemnat Castigator cel care s-a inscris primul in cursul zilei respective.

In cursul unei zile calendaristice va fi acordat cate unul dintre premiile mentionate mai sus pentru fiecare dintre cele doua probe.

Participantii pot castiga un singur premiu pe intreaga durata a Campaniei.