98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
55
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic 100 de lei pe Cardul Cadourilor BRD!

 admin  2015.02.14  Cel mai bun scor  1714

concurs BRD

Campania se desfasoara in perioada 09.02.2015 – 08.03.2015, inclusiv.

Campania se desfasoara pe aplicatia BRD Dragobete disponibila pentru iOS si Android in App Store, respectiv Google Play. 

Produsele / serviciile participante la prezenta Campanie sunt:

  • Cardul Prepaid Gift Card 

La aceasta Campanie pot participa toate persoanele fizice, rezidente in Romania, care in perioada campaniei descarca si instaleaza aplicatia pentru iOS si Android BRD Dragobete:

  • Se logheaza in aplicatia BRD Dragobete cu un cont real de Facebook;
  • Completeaza cu succes cel putin una din probele ‘’Alearga’’ sau ‘’Saruta’’ disponibile in cadrul aplicatiei;
  • Au varsta minima de 18 ani impliniti la data intrarii in campanie.

Pentru a dobandi calitatea de Participant, persoanele trebuie sa nu aiba nicio datorie la BRD la momentul acordarii premiului.

Premiile ce sunt acordate in cadrul Campaniei sunt:

  • 56 carduri Prepaid Gift Card in valoare bruta de 100 lei inainte de impozitare.

Acordarea premiilor se va face dupa cum urmeaza:

  • Pentru proba "Alearga" castigator va fi desemnat Participantul care, pe parcursul unei zile calendaristice, a parcurs distanta cea mai mare, masurata in metri, urmarind sagetile de pe ecranin cele 10 secunde alocate. In cazul in care exista doi sau mai multi Participanti cu distante egale, va fi desemnat Castigator cel care a „alergat” de cele mai multe ori in acea zi. In caz de egalitate si dupa acest nou filtru, va fi desemnat Castigator cel cares-a inscris primul in cursul zilei respective.
  • Pentru proba "Saruta" castigator va fi desemnat Participantul care, pe parcursul unei zile calendaristice, a inregistrat in microfon cel mai inalt volum, masurat in decibeli, in cele 10 secunde alocate. In cazul in care exista doi sau mai multi Participanti care au inregistrat volume egale, va fi desemnat Castigator cel care a jucat de cele mai multe ori in acea zi. In caz de egalitate si dupa acest nou filtru, va fi desemnat Castigator cel care s-a inscris primul in cursul zilei respective.

In cursul unei zile calendaristice va fi acordat cate unul dintre premiile mentionate mai sus pentru fiecare dintre cele doua probe.

Participantii pot castiga un singur premiu pe intreaga durata a Campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

Cardul Cadourilor concurs BRD concurs Dragobete concurs Valentine's Day Valentine's Day 2015 BRD Dragobete concursuri online Cardul Prepaid Gift CardNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.