98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
19
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic 100 de euro!

 admin  2015.10.24  Bani,Concursuri cu jurizare  2021

concurs Kiss FM

Campania „Stii ce zic” se va desfasura incepand cu data de 19 octombrie 2015 si pana la data de 11 decembrie 2015, inclusiv, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul 10:00 - 19:00, de maximum 3 ori pe zi. 

Cu incepere de la ora 10:00, realizatorii emisiunii vor lansa concursul „Stii ce zic”. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa formuleze un raspuns la cerinta DJ-ului, cerinta formulata in direct pe postul de radio Kiss FM. Raspunsul va fi trimis printr-un mesaj de tip SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal). Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul de radio Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori.

In fiecare editie de concurs va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul editiei. 

Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM.

Valoarea totala a premiilor puse in joc este de 12.000 de Euro. Fiecare premiu acordat este in valoare de 100 euro.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Kiss FM stii ce zic castiga premii castiga bani bani online cel mai creativ raspunsNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.