Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-12-12. Vezi concursurile active aici.
Stii ce zic.

Campania „Stii ce zic” se va desfasura incepand cu data de 19 octombrie 2015 si pana la data de 11 decembrie 2015, inclusiv,  in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul 10:00 - 19:00, de maximum 3 ori pe zi. 

Cu incepere de la ora 10:00, realizatorii emisiunii vor lansa concursul „Stii ce zic”. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa formuleze un raspuns la cerinta DJ-ului, cerinta formulata in direct pe postul de radio Kiss FM. Raspunsul va fi trimis printr-un mesaj de tip SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal). Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul de radio Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori.

In fiecare editie de concurs va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul editiei. 

Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM.

Valoarea totala a premiilor puse in joc este de 12.000 de Euro. Fiecare premiu acordat este in valoare de 100 euro.