Acest concurs a expirat în data de 2015-01-15. Vezi concursurile active aici.
5 cadouri sub bradul tau.

Concursul “5 cadouri sub bradul tau” se va desfasura in perioada 19 decembrie 2014 - 14 ianuarie 2015.

Pentru inscrierea in concurs, este necesar ca in perioada 19 decembrie 2014 - 14 ianuarie 2015, participantul sa aleaga 5 anunturi pe tocmai.ro, pe care sa le adauge ca si cadouri sub pagina bradului sau. In momentul in care acesta a adaugat si cel de-al cincilea anunt sub brad, bradul se va considera complet si participantului i se va deschide un formular care, odata completat, il va inscrie in concursul cu extrageri zilnice.

Pentru inscrierea la tombola finala cu cele trei premii mari, conditia este ca inscrisii validati sa mai completeze inca un brad si sa introduca adresa de email a persoanei careia doreste sa-i trimita respectivul brad si sa ii expedieze acest email destinatarului.

Toti utilizatorii care vor respecta conditiile sus mentionate vor fi inscrisi automat la extragerile la sorti. In momentul inscrierii, participantii vor primi un email de informare in care va fi specificat numarul de inscriere in concurs.

Un utilizator va fi inscris pentru extragerea la sorti de indata ce adauga cele 5 anunturi sub brad si completeaza formularul de inscriere in concurs. Numarul atribuit unui participant care a castigat una din extragerile zilnice de 100 Euro devine invalid pentru urmatoarele extrageri zilnice. Acesta se va putea insa inscrie la cele trei extrageri mari, de la finalul concursului.

Premiile oferite in cadrul concursului sunt urmatoarele:

  • a. premiul de 100 euro/zi, care se va acorda in urma unor extrageri care vor avea loc in fiecare zi
  • b. premiul cel mare in valoare totala de 5.000 de Euro, care va fi impartit dupa cum urmeaza: 
    • Locul III - 1.000 Euro
    • Locul II - 1.500 Euro
    • Locul I - 2.500 Euro

Extragerile vor avea loc dupa cum urmeaza:

  • cate o extragere, a cate 100 de Euro, in fiecare zi, incepand cu data de 22 decembrie 2014 si terminand cu data de 14 ianuarie 2015.
  • Marile premii vor fi extrase in data de 15 ianuarie 2015, in ordine: premiul 3, de 1,000 Euro, premiul 2, de 1.500 Euro, premiul 1 de 2,500 Euro.

In toate cazurile si pentru fiecare procedura de desemnare a castigatorului aceasta se va realiza prin tragere la sorti, procedura derulata in fata unei comisii formate din trei persoane. Pentru premiile acordate zilnic extragerea se va face in fiecare zi, in cadrul acesteia intrand toti participantii care s-au inscris pana in acea zi. Cu exceptia participantilor declarati castigatori anterior, toti participantii inscrisi pot lua parte la extragerile din zilele urmatoare, inclusiv la extragerea pentru Marele Premiu care va avea loc la finalul prezentei campanii. Castigatorii premiilor zilnice vor putea lua parte, la randul lor, si la extragerea pentru Marele Premiu.