Bani • Trageri la sorti

Concurs: Castiga zilnic 100 de euro!

Adăugat de concursoman în data de 2016.02.16 • 1889 vizualizări

concurs Radio ZU

Tu ce radio asculti in fiecare zi? Cel mai simplu concurs de radio e din nou la ZU!

Concursul “Zi ZU ca sa fie bine!” se desfasoara in perioada 23 ianuarie 2016 – 26 februarie 2016

In perioada 25 ianuarie 2016 – 26 februarie 2016, in cadrul programelor postului Radio ZU, se vor desfasura in zilele lucratoare (de luni pana vineri), intre orele 08.00 – 20:00 un numar de 5 editii ale concursului/pe zi, per total se vor desfasura 125 de concursuri, plus cele determinate de reportul dupa ultima zi de concurs.

Inscrierile prin SMS se fac la 1815 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele Telekom, Orange si Vodafone) incepand cu data de 23 ianuarie 2016. O inscriere este valida daca ascultatorul trimite prin SMS la 1815 propozitia “Ascult Radio ZU”. Inscrierile sunt unice, in baza de date cu inscrisii la concurs intra doar primul SMS trimis de la un numar de telefon. SMS-urile ulterioare trimise de la acelasi numar de telefon nu sunt luate in considerare.

Inscrierile online se fac pe site-ul radiozu.ro. Ca sa te inscrii in concurs trebuie sa accesezi si sa completezi integral formularul de inscriere disponibil pe site si sa apesi butonul de inscriere, respectand conditiile de completare. La inscrierile online sunt permise maxim 3 inregistrari per calculator, maxim 10 inregistrari de la acelasi IP, dar pentru numere de telefon diferite.

Un ascultator isi poate inscrie un numar de telefon o singura data in acest concurs, indiferent daca o face prin telefon sau online. Inscrierile ulterioare, indiferent daca sunt facute prin SMS sau online si indiferent de platforma pe care s-a facut prima inscriere, nu intra in baza de date.

Toti inscrisii, prin SMS sau online, intra in baza de date a concursului. Cu ocazia fiecarui concurs, este extrasa aleator una dintre persoanele inscrise in concurs. Persoana extrasa este sunata in direct la Radio ZU pe numarul de telefon cu care s-a insris in concurs. Persoana extrasa este declarata castigatoare daca dupa semnalul sonor in care este intrebata “Ce radio asculti in fiecare zi?” raspunde folosind cuvintele “Radio ZU” sau “ZU” fara a nominaliza un alt post de radio. In cazul in care persoana extrasa nu reuseste sa raspunda in conditiile enuntate mai sus, banii pe care i-ar fi avut de castigat se reporteaza pentru urmatorul concurs. Cuantumul de bani alocat premiului fiecarui concurs in parte este de 100 de euro. Daca o persoana castiga in urma unui concurs banii rezultati ca urmare a unul sau mai multe reporturi, urmatorul concurs porneste de la suma de 100 de euro.

Valoarea totala bruta a premiilor ce fac obiectul concursului “Zi ZU ca sa fie bine” este de 12.500 euro.

Castigatorul este sunat intr-un termen de 5 zile de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.), in principiu premiul urmand a se trimite prin posta (ex: mandat postal) cu confirmare de primire, in termen de 30 de zile lucratoare de la data desemnarii sale drept castigator. Premiul va fi predat castigatorului in lei.


PARTICIPA LA CONCURS