98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic 100 de euro!

 admin  2016.10.02  Bani,Castig instant  1868

concurs Radio ZU

Concursul “Zi ZU ca sa fie bine!” se desfasoara in perioada 3 octombrie 2016 – 30 noiembrie 2016. Inscrierile se pot face oricand in perioada 01 octombrie 2016, ora 00:00 – 30 noiembrie 2015 ora 09:00. Concursurile au loc in intervalul 3 octombrie 2016 – 30 noiembrie 2016, in cadrul programelor postului „Radio ZU”. 

In perioada 3 octombrie 2016 – 30 noiembrie 2016, in cadrul programelor postului „Radio ZU”, se vor desfasura in zilele lucratoare (de luni pana vineri), intre orele 08.00 – 20:00 un numar de 4 editii ale concursului/pe zi iar sambata si duminica un numar de cate 2 editii pe zi - per total se vor desfasura 206 concursuri, plus cele determinate de reportul dupa ultima zi de concurs.

Inscrierile prin SMS se fac la 1815 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele Telekom, Orange si Vodafone) incepand cu data de 01 octombrie 2016, ora 00:00. O inscriere este valida daca ascultatorul trimite prin SMS la 1815 propozitia “Ascult Radio ZU”. Inscrierile sunt unice, in baza de date cu inscrisii la concurs intra doar primul SMS trimis de la un numar de telefon. SMS-urile ulterioare trimise de la acelasi numar de telefon nu sunt luate in considerare.

Inscrierile online se fac pe site-ul www.radiozu.ro. Ca sa te inscrii in concurs trebuie sa accesezi si sa completezi integral formularul de inscriere disponibil pe site si sa apesi butonul de inscriere, respectand conditiile de completare. La inscrierile online sunt permise maxim 3 inregistrari per calculator, maxim 10 inregistrari de la acelasi IP, dar pentru numere de telefon diferite.

Un ascultator isi poate inscrie un numar de telefon o singura data in acest concurs, indiferent daca o face prin telefon sau online. Inscrierile ulterioare, indiferent daca sunt facute prin SMS sau online si indiferent de platforma pe care s-a facut prima inscriere, nu intra in baza de date.

Radio ZU nu este responsabil pentru inscrierile incomplete sau cu erori.

Toti inscrisii, prin SMS sau online, intra in baza de date a concursului. Cu ocazia fiecarui concurs, este extrasa aleator una dintre persoanele inscrise in concurs. Persoana extrasa este sunata in direct la Radio ZU pe numarul de telefon cu care s-a insris in concurs. Persoana extrasa este declarata castigatoare daca dupa semnalul sonor in care este intrebata “Ce radio asculti in fiecare zi?” raspunde folosind cuvintele “Radio ZU” sau “ZU” fara a nominaliza un alt post de radio. In cazul in care persoana extrasa nu reuseste sa raspunda in conditiile enuntate mai sus, banii pe care i-ar fi avut de castigat se reporteaza pentru urmatorul concurs. Cuantumul de bani alocat premiului fiecarui concurs in parte este de 100 de euro. Daca o persoana castiga in urma unui concurs banii rezultati ca urmare a unul sau mai multe reporturi, urmatorul concurs porneste de la suma de 100 de euro.

Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestui concurs.

Valoarea totala bruta a premiilor ce fac obiectul concursului “Zi ZU ca sa fie bine” este de 20.700 euro. Valoarea bruta a unui premiu pe concurs este de cel putin 100 de euro, in functie de reportul existent, la cursul BNR al zilei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Radio ZU castiga premii castiga 100 euro Ascult Radio ZUNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.