Acest concurs a expirat în data de 2015-05-04. Vezi concursurile active aici.
Facem cinste cu plinuri GPL!

Campania "Facem cinste cu plinuri GPL!" va incepe la dala de 16 februarie 2015 se va incheia la data de 3 mai 2015.

In cadrul acestei campanii organizatorul ofera urmatoarele premii clientilor care alimenteaza cu minimum 20 de litri de carburant GPL:

  • Clientii care alimenteaza cu minimum 20 de litri de carburant GPL din reteaua benzinariilor Mol participante la campanie, in perioada de desfasurare a campaniei, achitand cu numarar, card bancar, card de carburant Mol Gold, Mol Silver, Mol Green, Mol Silver card. Se vor acorda zilnic cate 10 carduri de carburant MOL Silver in valoare de 70 Lei (TVA inclus) prin tragere la sorti in sistem informatic.
  • Clientii care alimenteaza cu minimum 20 de litri de carburant GPL si folosesc cardul MultiBonus valid pentru tranzactia respectiva, vor fi inscrisi automat in tragerea la sorti care va avea loc la sfarsitul campaniei. Se vor acorda prin tragere la sorti, la sfarsitul campaniei, 3 carduri de carburant MOL Silver a cate 2.500 lei (TVA inclus) fiecare.

Cardurile de carburant MOL Silver vor fi restrictionate doar la achizitia de carburant GPL.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor celor 3 carduri de carburant MOL Silver, a cate 2.500 lei fiecare, se va efectua in data de 5 mai 2015.