76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zboruri cu biplanul de epoca, salturi cu parapanta, scufundari de agrement si alte premii!

 admin  2014.09.09  Carti, Reviste,Diverse,Trageri la sorti  815

concurs Editura Herald

Editura Herald inițiază, pentru al 6-lea an consecutiv, campania “Te așteptăm în librărie!”, în perioada 1 august - 1 noiembrie 2014. Scopul nostru este să te încurajăm pe tine, cititorule, să redescoperi librăria ca loc privilegiat de întâlnire cu universul lecturii și să consolidăm legătura dintre tine, librar și editor, adică cei doi prieteni ai cărții care aduc acest univers al cunoașterii în viața ta, prin promovarea activă a culturii scrise.

Anul acesta îți propunem din nou să te lași purtat în lumea fascinantă a cărții și să pornești, alături de Editura Herald și partenerii săi, într-o aventură spirituală și intelectuală. Sub îndemnul “Explorează! Cărțile te orientează!”, ediția din 2014 a campaniei “Te așteptăm în librărie!” urmărește să te propulseze într-o minunată călătorie de explorare a dimensiunii umane prin lectură, și să-ți adreseze totodată invitația de a gusta alături de noi bucuria aventurii și descoperirea tainelor naturii. Acceptă provocarea noastră și explorează, cărțile te orientează!

În plus față de câștigul intelectual și spiritual pe care îl vei avea parcurgând paginile cărților Herald, te invităm să participi la tombola noastră, care îți poate aduce și o mulțime de premii inedite și incitante. Vizitează-ți librăria preferată, cumpără în perioada campaniei cel puțin o carte din colecțiile editurii Herald și completează apoi formularul pentru șansa de a deveni unul dintre câștigătorii concursului.

Premiile Tombolei:

  • 1 x Lectie de zbor cu biplanul de epoca
  • 3 x Zboruri cu parapanta
  • 10 x Scufundari de agrement
  • 5 x Lectii de zbor cu avionul ultrausor
  • 43 x Cursuri de dezvoltare personala
  • 4 x Telescoape
  • 2 x Cursuri de comunicare si negociere
  • 2 x Microscoape
  • 5 x Corturi
  • 10 x Pachete de carti

Nu uita! Pentru a participa la tombolă poți alege și unul dintre cele 40 de titluri pentru care Editura Herald acordă, pe perioada campaniei, o reducere de 20%. Te așteptăm în librărie! Explorează! Cărțile te orientează!


PARTICIPA LA CONCURS

Editura Herald Lectie de zbor cu biplanul de epoca Zboruri cu parapanta Scufundari de agrement Lectii de zbor cu avionul ultrausor Cursuri de dezvoltare personala Telescoape Cursuri de comunicare si negociere Microscoape Corturi Pachete de carti