98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga vouchere pentru meniul preferat Dublu Crispy Meltz!

 admin  2014.11.13  Vouchere,Castig instant  2348

concurs KFC

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 10.11.2014 – 24.11.2014, inclusiv.

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

 • participantul trebuie sa aiba drept de participare (Se pot inscrie in vederea participarii la Campanie numai persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.);
 • sa descarce aplicatia “Meltz time” din App Store sau Play Store pe telefonul mobil, smartphone. Aplicatia poate fi descarcata doar pe telefoanele smartphone cu sisteme de operare Android si iOS;
 • sa se logheze (inregistreze) in aplicatie cu ID-ul si parola de Facebook sau sa completeze formularul de date personale cu: nume, prenume, telefon, email; 
 • sa urmeze pasii aplicatiei “Meltz time” astfel:
  1. participantul trebuie sa scaneze un ceas analog; 
  2. sa faca poza la ceasul analog;
  3. sa incadreaza poza cu ceasul scanat in cercul vizibil pe ecran si sa pozitioneze triunghiul intre limbile ceasului scanat. 

In functie de finalitatea actiunii, dupa scanarea ceasului participantului i se va afisa un mesaj, astfel: 

 • daca triunghiul corespunde cu ora Meltz (+/- 2 minute) atunci participantului i se va afisa urmatorul mesaj prin care este anuntat ca a castigat: “Hei, chiar este timpul pentru Meltz! Ai castigat un cod de discount de 20% la meniul Dublu Crispy Meltz. Il gasesti in contul tau!”. Codul de discount de 20% la meniul Dublu Crispy Meltz va fi salvat in contul participantului disponibil atat in aplicatia de mobil, cat si pe microsite.
 • daca triunghiul nu corespunde cu ora Meltz, atunci participantului i se va afisa mesajul necastigator: “Ups, se pare ca nu e timpul pentru Meltz.”
 • daca triunghiul corespunde cu ora afisata pe ceas, dar nu este ora Meltz atunci apare mesajul din “Ups, se pare ca nu e timpul pentru Meltz.” 

Un participant poate primi un singur cod de discount pe zi, dar se poate inscrie de mai multe ori pe toata durata Campaniei.

In cadrul Campaniei, premiile oferite constau in coduri de discount de 20% pentru meniurile Dublu Crispy Meltz in oricare restaurant KFC din Romania. Pentru a intra in posesia discount-ului, castigatorii din aplicatie vor arata casierului codul primit in „Contul meu”, iar cei care au participat folosind microsite-ul sau prin intermediul banner-elor din reteaua Google vor putea descarca un voucher cu codul unic generat. Cu acest voucher se vor prezenta in restaurante si vor primi discount-ul de 20% pentru meniurile Dubu Crispy Meltz. 

Codul va fi validat de catre reprezentatii KFC in momentul achizitiei meniului dublu Crispy Meltz. Un cod poate fi folosit doar o singura data iar reducerea se va aplica doar pana la data de 30.11.2014. 


PARTICIPA LA CONCURS

Meltz time concurs KFC Dublu Crispy Meltz restaurant KFC concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.