Acest concurs a expirat în data de 2016-07-09. Vezi concursurile active aici.
Combinatia desteapta!

Asculta Morning ZU la Radio ZU, prinde cuvantul cheie si poti castiga cate un voucher de 1.000 lei cu care sa faci ce combinatie desteapta vrei sa iti iei produse din magazinele Casa Rusu.

10 intrebari. 3 ascultatori. 1 castigator

Avem un set de 10 intrebari. Daca raspunzi corect la o intrebare, ti se pune si intrebarea urmatoare. Daca nu raspunzi corect trecem la urmatorul concurent. Cine raspunde corect la intrebarea cu numarul 10, castiga. Miza este sa raspunzi la a 10-a intrebare!

In fiecare din zilele de 29, 30 Iunie si 1, 4, 5, 6, 7, 8 Iulie 2016, intre orele 07:00 - 10:30, ascultatorii sunt invitati de catre realizatorii programului Morning ZU sa trimita un SMS la 1815 (numar cu tarif normal, valabil in retelele Telekom, Orange, Vodafone) dupa semnalul de concurs care sa contina cuvantul /cuvintele cheie spuse in direct de DJ-ii ZU cu ocazia fiecarui concurs. SMS-urile trimise dupa semnalul de concurs care in ziua respectiva au numerele 100, 200 si 300 intra in direct in acea zi. Daca se primesc mai putine SMS-uri, intra in direct persoanele care au trimis SMS-urile cu numerele de ordine cele mai apropiate de 100/200/300.

Exista un set de 10 intrebari in fiecare zi de concurs. Daca un concurent raspunde corect la o intrebare, i se pune si intrebarea urmatoare. Daca nu raspunde corect in 3 secunde, se trece la urmatorul concurent. Daca acesta raspunde corect, i se pune si intrebarea urmatoare. Cine raspunde corect la intrebarea cu numarul 10, castiga. Ordinea in care se intra in concurs este ordinea in care sunt inregistrate in baza de date SMS-urile pentru concurs. Daca niciunul dintre concurenti nu raspunde la intrebarea cu numarul 10, premiul se reporteaza.

Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind castigatore, va fi contactata din nou, off-air, de catre Co-organizator in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia premiului castigat.