98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
40
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga vouchere de cate 1.000 lei cu care poti sa iti iei ce vrei din magazinele Casa Rusu!

 admin  2016.06.30  Vouchere,Trageri la sorti  2219

concurs Radio ZU

Asculta Morning ZU la Radio ZU, prinde cuvantul cheie si poti castiga cate un voucher de 1.000 lei cu care sa faci ce combinatie desteapta vrei sa iti iei produse din magazinele Casa Rusu.

10 intrebari. 3 ascultatori. 1 castigator

Avem un set de 10 intrebari. Daca raspunzi corect la o intrebare, ti se pune si intrebarea urmatoare. Daca nu raspunzi corect trecem la urmatorul concurent. Cine raspunde corect la intrebarea cu numarul 10, castiga. Miza este sa raspunzi la a 10-a intrebare!

In fiecare din zilele de 29, 30 Iunie si 1, 4, 5, 6, 7, 8 Iulie 2016, intre orele 07:00 - 10:30, ascultatorii sunt invitati de catre realizatorii programului Morning ZU sa trimita un SMS la 1815 (numar cu tarif normal, valabil in retelele Telekom, Orange, Vodafone) dupa semnalul de concurs care sa contina cuvantul /cuvintele cheie spuse in direct de DJ-ii ZU cu ocazia fiecarui concurs. SMS-urile trimise dupa semnalul de concurs care in ziua respectiva au numerele 100, 200 si 300 intra in direct in acea zi. Daca se primesc mai putine SMS-uri, intra in direct persoanele care au trimis SMS-urile cu numerele de ordine cele mai apropiate de 100/200/300.

Exista un set de 10 intrebari in fiecare zi de concurs. Daca un concurent raspunde corect la o intrebare, i se pune si intrebarea urmatoare. Daca nu raspunde corect in 3 secunde, se trece la urmatorul concurent. Daca acesta raspunde corect, i se pune si intrebarea urmatoare. Cine raspunde corect la intrebarea cu numarul 10, castiga. Ordinea in care se intra in concurs este ordinea in care sunt inregistrate in baza de date SMS-urile pentru concurs. Daca niciunul dintre concurenti nu raspunde la intrebarea cu numarul 10, premiul se reporteaza.

Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind castigatore, va fi contactata din nou, off-air, de catre Co-organizator in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia premiului castigat.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Radio ZU castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.