Acest concurs a expirat în data de 2017-02-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga un produs cautat cu fiecare anunt publicat.

Concursul "Câștigă un produs căutat cu fiecare anunț publicat" se va desfasura in perioadele 12 decembrie – 21 decembrie 2016 și 9 ianuarie – 31 ianuarie 2017.

Pentru inregistrare participanţii trebuie să acceseze site-ul Lajumate.ro, să citească regulamentul de concurs, si in situatia in care opteaza pentru incriere la concurs, sa parcurga cumulativ in perioada de desfasurare a concursului urmatoarele etape:

  • sa detina un cont personal pe site-ul lajumate.ro, cel putin in perioada 12 decembrie 2016 – 31 ianuarie 2017 (inclusiv);
  • sa isi completeze in detaliile contului toate campurile disponibile, inclusiv: telefon, email și localitate. Pagina de editare a acestor detalii este disponibila aici.
  • Sa adauge cel putin 3 anunturi, in oricare dintre urmatoarele subcategorii de pe site: Autoturisme, Motociclete-Atv-Scutere, Camioane - Utilitare – Ambarcațiuni, Garsoniere de vanzare, Garsoniere de inchiriat, Apartamente de vanzare, Apartamente de inchiriat, Case de vanzare, Case de inchiriat, Terenuri, Spatii comerciale-Birouri, Alte tipuri de spatii, Laptop - PC – Periferice, Telefoane, Tablete - eReadere – Gadgeturi, TV-Audio-Foto-Video, Jocuri – Console, Electrocasnice, Echipamente de birou, Mobila-Decoratiuni, Gradina-Plante-Pomi, Renovari-Constructii –Bricolaj, Climatizare si Electrice, Menaj - Uz casnic, Imbracaminte, Incaltaminte, Accesorii-Bijuterii, Cosmetice - Ingrijire personala, Haine-Incaltaminte-Accesorii, Alimentatie si Igiena, Plimbare si Joaca, Camera copilului – Scoala, Pentru Mamici, Prestari servicii, Afaceri - Echipamente profesionale, Tehnica medicala, Locuri de munca in Romania, Animale de companie, Animale domestice si pasari, Utilaje agricole – Industrie, cu tipurile: Tractoare, utilaje agricole, utilaje industrial si de constructii, Produse alimentare, Alte agro, Articole sportive - Timp liber, Carti-Reviste-Filme, Muzica-Instrumente muzicale, Obiecte de colectie-Antichitati, Turism – Cazare, Biciclete – Accesorii

Pe perioada desfasurarii concursului, acesta va participa la toate extragerile zilnice urmatoare, pana la finalul acestui concurs. Un participant va fi identificat pe toata perioada desfasurarii concursului dupa adresa de email asociata contului de pe site-ul Lajumate.ro.

În perioadele 12 decembrie – 21 decembrie 2016 și 9 ianuarie – 31 ianuarie 2017, in fiecare zi lucratoare din perioadele promotiei va fi selectat cate un castigator, prin tragere la sorti, cu ajutorul programului random.org. Fiecare castigator va primi un singur premiu, respectiv un voucher de cumparaturi, in valoare de 200 de lei. În datele de 30 și 31 ianuarie, va fi selectat câte un câștigător al unui premiu mare, in valoare de 1.000 de lei, prin tragere la sorți, cu ajutorul programului random.org.

In total vor fi acordate 24 de premii:

  • 22 de premii constand in vouchere în valoare de 200 de lei fiecare
  • 2 premii constand in vouchere în valoare de 1.000 de lei fiecare

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru cumpărături pe site-ul www.aloshop.tv. Voucherul poate fi folosit într-o singură comandă. Valoarea comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu cea a voucherului. Pentru achizitii cu valori mai mici de cat valoarea voucherului castigat, nu se oferă rest din valoarea respectivului voucher. Termenul de valabilitate al fiecărui voucher este 28.02.2017.