Carti, Reviste • Trageri la sorti

Concurs: Castiga volumul "Grey", continuarea romanului erotic "50 de umbre ale lui Grey"!

Adăugat de concursoman în data de 2015.10.17 • 1397 vizualizări

concurs kfetele

Christian si Ana reincing atmosfera cu o viziune complet noua asupra relatiei lor pasionale, cea a lui Christian.

Christian si Ana reincing atmosfera cu o viziune complet noua asupra relatiei lor pasionale, cea a lui Christian.

E randul lui Christian sa vorbeasca: dezvaluindu-ne gandurile si visele lui. E L James ne ofera o perspectiva noua asupra povestii de dragoste care a incantat milioane de cititori din intreaga lume.

Christian Grey controleaza totul in jurul sau; lumea lui este ordonata, disciplinata si pustie – pana in ziua in care Anastasia Steele isi face aparitia in biroul sau: un vartej de forme atragatoare si o coama rebela de par negru. Christian incearca s-o uite, dar devine subjugate de un torent de emotii pe care nu le poate intelege si carora nu le poate rezista. Spre deosebire de toate femeile pe care Christian le-a cunoscut vreodata, timida si naiva Ana pare sa vada dincolo de omul de afaceri genial si de stilul sau de viata luxos pana in adancul inimii sale ranite si reci.

Relatia lui cu Ana va alunga oare cosmarurile din copilarie care-l bantuie in fiecare noapte?

Sau dorintele sale sexuale intunecate, nevoia excesiva de control si dispretul fata de sine care-i umplu sufletul o vor alunga pe aceasta fata si vor distruge speranta fragila pe care ea i-o ofera!

Grey este al patrulea volum al celebrei serii Cincizeci de umbre ale lui Grey scrisa de E L James.

Stim ca vrei sa vezi cum au stat lucrurile din perspectiva lui Christian, asa ca te invitam la concurs alaturi de prietenii de la Librex.ro. Punem la bataie un volum "Grey".

Ce ai de facut? Raspunde printr-un comentariu mai jos la intrebarea "De ce ce iti doresti sa castigi volumul "Grey"?".

Concursul se desfasoara in perioada 15 - 21 octombrie 2015, urmand ca pe 22 octombrie 2015, dupa ora 12:00, sa alegem un castigator prin tragere la sorti.


PARTICIPA LA CONCURS