Acest concurs a expirat în data de 2016-04-01. Vezi concursurile active aici.
Aboneaza-te la Jurnalul si poti castiga!

Concursul “Abonează-te la Jurnalul şi poti câştiga!” se va desfasura în perioada 04.01.2016 – 31.03.2016.

Pentru a se inscrie si a participa la concurs, persoanele abonate pentru anul 2016 la publicatia Jurnalul National pe o perioada de minim 1 luna trebuie sa trimita organizatorului, în perioada de inscriere in concurs (04.01.2016 – 31.03.2016 – data postei), dovada efectuării plăţii abonamentului însoţită de talonul de inscriere si participare la concurs completat in mod obligatoriu cu toate datele solicitate a fi completate în talon.

Pentru abonamentele contractate prin SMS sau plata cu cardul prin intermediul site-ului jurnalul.ro, participantii nu trebuie sa transmita organizatorului dovada platii abonamentului prin SMS sau card bancar. Aceasta va fi obtinuta de organizator din raportarile subcontractantilor sai ce ii furnizeaza serviciile de plata anterior amintite (prin SMS si online cu cardul).

Premiile ce se vor acorda în cadrul acestui concurs constau în:

Câştigătorii prezentului concurs vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi care va avea loc la data de 13.04.2016. Tragerile la sorţi se vor face computerizat, din baza de date in care au fost inregistrate /incarcate informatiile furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs, extragându-se câştigătorii. Numele tuturor câştigătorilor vor fi publicate atât în publicaţia Jurnalul Naţional din data de 15.04.2016 cât şi pe site-ul www.jurnalul.ro, în secţiunea dedicată campaniei de abonamente, în pagina de câştigători.

Organizatorul va contacta fiecare câştigător telefonic (la numărul indicat in Talon sau in formularul completat online pe site) sau prin e-mail (la adresa indicată în Talon sau in formularul completat online pe site).