75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga vacante in Grecia pentru tine si perechea ta sau alte premii!

 admin  2015.06.24  Diverse,Vacante,Trageri la sorti  1562

concurs Magic FM

Asculta Magic FM si intra si in acest an in jocul verii: Magic Trio!

Caldura a incins din nou orasul si visezi cu ochii deschisi la vacanta... Ai senzatia ca auzi cantecul valurilor printre hartiile de la birou si ai schimba fara ezitare traficul de cosmar cu o plimbare pe malul marii...

Echipa Magic FM iti implineste visul si in acest an si te trimite in vacanta in perioada 29 iunie - 31 august 2015. Poti castiga vacante in Grecia pentru tine si perechea ta! Si, ca sa crestem suspansul, punem saptamanal in joc premii-surpriza (vacante in Delta Dunarii, biciclete, casti profesionale... etc)!

In fiecare zi, la anumite ore, noi difuzam Magic Trio: 3 fragmente de melodii care au un element comun. Poate fi interpretul, poate fi un cuvant care se repeta, poate fi anul lansarii sau poate fi alta “cheie” pe care tu trebuie sa o descoperi. Prinde apoi startul de concurs si suna la 021.316.36.36 ca sa ne spui in direct care este elementul magic!

Echipa noastra iti va da trei variante de joc dintre care tu trebuie sa alegi una in momentul in care ai intrat in direct:

  1. Raspunzi corect din prima = 3 sanse consecutive pe lista celor inscrisi saptamanal;
  2. Soliciti sa reasculti montajul si apoi raspunzi corect = 2 sanse consecutive pe lista celor inscrisi saptamanal;
  3. Soliciti sa reasculti montajul si sa primesti variante ajutatoare de raspuns din partea DJ-ului Magic FM = 1 sansa pe lista celor inscrisi saptamanal;

Raspunsul este corect doar daca coincide cu cel care va fi difuzat audio, chiar daca cele 3 fragmente ar putea avea in comun si alte elemente.

Magic Trio se desfasoara de cel putin 4 ori pe zi, de luni pana vineri. Afla care este elementul magic pe care il au in comun cele 3 cantece si poti sa castigi saptamanal o vacanta sau cadouri-surpriza!


PARTICIPA LA CONCURS

Magic Trio concursuri online concurs Magic FM elementul magic castiga premii vacanta in Grecia