Acest concurs a expirat în data de 2015-09-01. Vezi concursurile active aici.
Asculta Magic FM si intra si in acest an in jocul verii: Magic Trio!

Asculta Magic FM si intra si in acest an in jocul verii: Magic Trio!

Caldura a incins din nou orasul si visezi cu ochii deschisi la vacanta... Ai senzatia ca auzi cantecul valurilor printre hartiile de la birou si ai schimba fara ezitare traficul de cosmar cu o plimbare pe malul marii...

Echipa Magic FM iti implineste visul si in acest an si te trimite in vacanta in perioada 29 iunie - 31 august 2015. Poti castiga vacante in Grecia pentru tine si perechea ta! Si, ca sa crestem suspansul, punem saptamanal in joc premii-surpriza (vacante in Delta Dunarii, biciclete, casti profesionale... etc)!

In fiecare zi, la anumite ore, noi difuzam Magic Trio: 3 fragmente de melodii care au un element comun. Poate fi interpretul, poate fi un cuvant care se repeta, poate fi anul lansarii sau poate fi alta “cheie” pe care tu trebuie sa o descoperi. Prinde apoi startul de concurs si suna la 021.316.36.36 ca sa ne spui in direct care este elementul magic!

Echipa noastra iti va da trei variante de joc dintre care tu trebuie sa alegi una in momentul in care ai intrat in direct:

  1. Raspunzi corect din prima = 3 sanse consecutive pe lista celor inscrisi saptamanal;
  2. Soliciti sa reasculti montajul si apoi raspunzi corect = 2 sanse consecutive pe lista celor inscrisi saptamanal;
  3. Soliciti sa reasculti montajul si sa primesti variante ajutatoare de raspuns din partea DJ-ului Magic FM = 1 sansa pe lista celor inscrisi saptamanal;

Raspunsul este corect doar daca coincide cu cel care va fi difuzat audio, chiar daca cele 3 fragmente ar putea avea in comun si alte elemente.

Magic Trio se desfasoara de cel putin 4 ori pe zi, de luni pana vineri. Afla care este elementul magic pe care il au in comun cele 3 cantece si poti sa castigi saptamanal o vacanta sau cadouri-surpriza!