81
concursuri
active
Premii
in valoare de

696.84
miliarde de lei,
adica

696.839.387,00
RON
11573
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga vacante in Bulgaria, carduri de cumparaturi la Dedeman, cosuri de produse de la Himalaya, brazi de Craciun, parfumuri pentru tine si perechea ta, telefoane mobile, tablete!

 admin  2015.12.01  Diverse,Tablete,Telefoane,Vacante,Vouchere,Trageri la sorti,Alimente  1797

concurs Magic FM

Din 1 Decembrie Moș Crăciun vine în fiecare zi la Magic FM - Radioul lui Moș Crăciun, pentru cei care ascultă cele mai frumoase colinde pe frecvențele noastre! Moșul vă aduce în fiecare zi Cuvântul Magic. Odată ce l-ați prins, păstrați-l în gând, sunați-ne și intrați în direct la momentul concursului ca să ni-l spuneți. 

Uneori vom alege noi Cuvântul Magic... alteori vă vom invita pe voi, câștigătorii concursului, să ne spuneți în direct la Magic FM care să fie cuvântul aducător de premii la concursul următor!

De mai multe ori pe zi, in mod aleatoriu, ascultatorii Magic FM vor fi invitati sa sune la 021.316.36.36 si sa spuna care este cuvantul magic al concursului. Primul ascultator care suna si raspunde corect la intrebarea "Care este cuvantul magic al concursului?", la fiecare concurs – este declarat castigator si va primi premiul anuntat.

Din tolba lui Moș Crăciun vom avea următoarele premii: carduri de cumpărături în valoare de 500 de lei la Dedeman, coșuri de produse wellness de la Himalaya, brazi de Crăciun, parfumuri pentru tine și perechea ta, telefoane mobile, tablete, cuptoare cu microunde, cutii cu vinuri alese și, nu în ultimul rând, vacanțe în Bulgaria și pe Valea Prahovei ca să vă bucurați din plin de iarnă.

Concursul este organizat si se va desfasura in perioada 01 - 25 decembrie 2015 pe postul de radio Magic FM.

Împreună cu voi transformăm luna decembrie în cea mai mare sărbătoare!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Magic FM castiga premii Cuvantul Magic Radioul lui Mos Craciun Mos Craciun