98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul ditre cele 4 smartphone-uri X2 Xtreme sau un voucher de reducere!

 admin  2015.06.09  Telefoane,Vouchere,Trageri la sorti  3138

concurs Allview

Raspunde corect la intrebarile din chestionar si poti castiga unul dintre cele 4 smartphone-uri X2 Xtreme sau un voucher de reducere de pana la 20%.

Prima etapa a concursului se va desfasura in perioada 9 iunie 2015 – 5 iulie 2015 iar a doua etapa in perioada 6 iulie 2015 – 2 august 2015.

Fiecare etapa are un set diferit de 10 intrebari. Participantii care raspund corect la cel putin 7 dintre cele 10 intrebari intra in tombola pentru unul dintre cele 4 smartphone-uri X2 Xtreme.

Pentru prima etapa extragerile vor avea loc in datele de 22 iunie 2015 si 6 iulie 2015. Pentru a doua etapa extragerile vor avea loc in datele de 20 iulie 2015 si 3 august 2015. Pentru a participa la extragerile din a doua etapa, concurentii din prima etapa trebuie sa se inscrie din nou si sa raspunda la noul set de 10 intrebari.

Voucher-ele de discount sunt valabile pentru achizitionarea oricarui produs din gama Soul (X1 Soul, X1 Soul mini, X1 Xtreme, X2 Soul PRO, X2 Soul, X2 Soul mini, X2 Twin, X2 Xtreme) si vor avea un procent de discount echivalent cu numarul de raspunsuri corecte x 2% (ex: pentru 5 raspunsuri corecte, participantii primesc un voucher de 10% discount).

Participantii care ofera raspunsuri la intrebarile din chestionar de mai multe ori folosind aceeasi adresa de e-mail pentru inregistrare, vor beneficia de o singura inscriere la tombola si vor primi un singur voucher, a carui valoare este corespunzatoare celui mai mare punctaj obtinut in urma completarii chestionarului. Voucher-ele vor fi trimise in data de 13 iulie pentru prima etapa si in data de 10 august pentru a doua etapa si au valabilitate 30 de zile.

Castigatorii vor fi contactati pe baza informatiilor furnizate in aplicatia de concurs. Castigatorii smartphone-ului X2 Xtreme vor intra in posesia premiului pana cel tarziu la data de 30 septembrie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

voucher de reducere concurs Allview concursuri online castiga telefon castiga smartphoneNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.