Acest concurs a expirat în data de 2014-12-18. Vezi concursurile active aici.
Indulceste-ne de sarbatori.

Concursul se desfasoara in perioada 2 decembrie – 17 decembrie 2014.

Cum te inscrii in concurs:

  1. Inscrii cate retete proprii de dulciuri pentru sarbatori doresti pe Gustos.ro. Important este sa arate foarte bine, sa fie in spiritul sarbatorilor si sa ne convinga sa le adaugam in meniul nostru de Craciun sau Revelion.    
  2. Alegi de pe greensugar.ro produsul (Green Sugar comprimate, lichid, sticks sau Green Sugar Cooking) care s-ar potrivi cel mai bine cu reteta inscrisa in concurs si inscrii linkul produsului in formularul retetei.

Dupa inscrierea retetei, aceasta va fi verificata si aprobata de echipa Gustos.ro, apoi aceasta va fi afisata pe pagina de concurs userul inscris va primi un e-mail automat de confirmare a aprobarii retetei.

Dupa perioada de inscriere retete, urmeaza perioada de jurizare. Juriul va lua in considerare retetele care au cele mai frumoase imagini si care sunt explicit descrise. 

Castigatorul premiului va fi anuntat pe 18 decembrie 2014, dupa ora 12:00 si afisat pe site-ul www.gustos.ro. 

Premiul inseamna trei cosuri cu produse Green Sugar si Laboratoarele Remedia si un mixer de mana Philips HR1574/40.

Castigatorii vor fi desemnati ca urmare a unui tip de selectie: prin jurizare.  Juriul este format din urmatorii membri: din partea greensugar.ro – Elena Valean, Administrator, iar din partea Gustos.ro, juriul va fi format din Camelia Trinca, redactor Gustos.ro si Alexandra Sirbu - Project Manager Gustos.ro.

Criteriile de care se va tine cont in jurizare vor fi urmatoarele:

  • a. Aspectul preparatului. Se vor puncta aranjarea pe farfurie si modul de prezentare a mancarii intr-o maniera estetica.
  • b. Creativitatea si originalitatea retetei. Se vor puncta: realizarea unui preparat inedit sau reinterpretarea unuia clasic intr-o maniera personala. Orice reteta sau fotografie a retetei trebuie sa fie originala, cele care nu apartin autorului blogului vor fi descalificate.
  • c. Folosirea ingredientelor naturale. Se va depuncta folosirea aditivilor alimentari, a aromelor artificiale, colorantilor artificiali si potentiatorilor de aroma.
  • d. Explicarea pas cu pas a pregatirii retetei. Explicarea cat mai clara a modului de realizare a retetei.

Fiecare criteriu va primi un punctaj intre 0 si 10 puncte. 10 puncte fiind punctajul maxim pe care o reteta inscrisa o poate primi pentru un criteriu. La final, se va face media aritmetica a punctelor primite.