Acest concurs a expirat în data de 2016-05-04. Vezi concursurile active aici.
Care este motto-ul colectiei Cameleonia pentru sezonul de primavara-vara 2016?

Chiar daca timpul pare ca nu mai are deloc rabdare cu noi, de ce sa nu urmarim scurgerea sa intr-un stil care ni se potriveste in totalitate. Albe, negre sau intr-o explozie de culori, pentru el sau pentru ea, ceasurile Worwit recomandate de Cameleonia pentru sezonul de primavara-vara 2016  se remarca prin design contemporan, casual, dar si elegant. Share your time, motto-ul colectiei te indeamna la dinamism, actiune si la o vara plina culoare, intocmai asa cum visezi.

Vara aceasta, fie ca avem de gand sa ne pierdem pe stradutele inguste ale unei insule, fie ca luam la pas un oras cosmopolit, la Cameleonia gasim varianta potrivita cu planurile si stilul vestimentar propriu. Curelele de silicon lejere si moderne, mecanismul seiko si nuantele in tendinte transforma ceasul Worwit intr-un partener de nadejde si chic atât pentru activitatile zilnice, cât si  pentru evadarile planuite pentru aceasta vara. Colectia pentru doamne include ceasuri cu cadrane elegante potrivite pentru un stil mai sofisticat, dar si cadrane mai simple, casual, amplificate de nuante puternice perfecte pentru dupa-amiezile lungi la shopping, cappucino in piata San Marco sau inghetata colorata savurata in pietele aglomerate ale lumii.

Pentru toate aceste planuri ambitioase, ai nevoie de un ceas cool & trendy. Iar daca te gândesti si la modul de prezentare a ceasurilor Cameleonia - intr-o doza de aluminiu de dimensiunea celor folosite la bauturi, nu ai cum sa nu le consideri o varianta de cadou fresh, originala, utila, dar si creativa. Ceasurile barbatesti casual - sport, cu cadrane mari, afisaj digital in culori neutre sau vesele sunt perfecte pentru barbatii dinamici care prefera un ceas confortabil, dar care nu va trece neobservat, de care sa nu se desparta nici la birou, dar nici la orele de sport. Indiferent de stilul pe care il alegi, atunci când iti pui un c eas pe mâna nu uita sa opresti ceva timp si pentru tine.

Participa la concurs in perioada 18 aprilie - 3 mai 2016, raspunde corect la intrebarea "Care este motto-ul colectiei Cameleonia pentru sezonul de primavara-vara 2016?" si poti castiga unul dintre cele trei ceasuri oferite de Cameleonia!