108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele sase volume cu povesti de Craciun!

 admin  2015.01.07  Carti, Reviste,Trageri la sorti  556

concurs 121

Bucura-te de zilele de iarna redescoperind magia si farmecul povestilor! Participa la concursul nostru si poti castiga unul dintre cele sase volume cu povesti de Craciun.

Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa fii membru 121, sa ai domiciliul stabil in Romania si sa raspunzi corect la toate intrebarile noastre si astfel te vei califica la tragerea la sorti. De asemenea, participantii trebuie sa aiba completat domiciliul in profilul personal de pe 121.ro! 

Concursul se va desfasura intre 22 decembrie 2014 si 11 ianuarie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

povesti de Craciun carti cu povestiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.