Acest concurs a expirat în data de 2016-09-21. Vezi concursurile active aici.
Weekenduri de toamna: unde sa mergi cu puiul tau?

Concurs! Weekenduri de toamna: unde sa mergi cu puiul tau?

Weekenduri de toamna mult asteptate, cu lumina blanda si putina racoare. E pacat sa nu profitati de ele. Citeste mai jos cateva sugestii de destinatii minunate pentru tine si puiul tau.

Brasov: orasul de la poalele Tampei te asteapta imbracat in culorile fermecatoare ale toamnei. Plimbari lungi in centrul vechi si o fuga pana la Rasnov, la parcul de distractii, sunt ingredientele unui weekend minunat.

Salina Turda: in judetul Cluj se afla un monument zacamant istoric care fascineaza orice vizitatori. Aerul pur si locurile de joaca sunt cheia unei zilele de exceptie.

Sibiu: muzee si cafenele deopotriva alaturate in Piata Mare a orasului, un loc elegant si discret pentru cateva zile de relaxare.

Mănăstirea Curtea de Arges: lacas de cult construit in secolul al XVI-lea de Neagoe Basarb, manastirea este astazi necropola pentru familia regala a Romaniei, loc de pelerinaj mult iubit de romani.

Palatul Culturii, Iași: in orasul poeziei, toamna este si mai frumoasa, iar Palatul Culturii, recent renovat, isi asteapta vizitatorii cu portile deschise.

Si pentru o calatorie cat mai placuta, te invitam la concurs: castiga unul dintre cele doua scaune de masina oferite de  nichiduta.ro . Spune-ne intr-un comentariu la articolul de concurs ce ti-ar placea sa vizitezi cu cel mic intr-un weekend de toamna, da share si like paginii de  Facebook Smartparent  si poti castiga unul dintre cele doua scaune de masina:  Scaun auto Asalvo City Max un scaun practic, cu o greutate redusa, de doar 4 kg, ce poate fi montat foarte usor in orice tip de masina sau  Scaun auto Maxi Travel Asalvo recomandat pentru copii cu greutatea cuprinsa intre 15-36 kg (3 – 12 ani), scaun cu design prietenos si comod.