105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
66
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele doua premii oferite de Luxbeauty!

 admin  2016.05.28  Beauty,Trageri la sorti  1553

concurs Eva.ro

Clarifying Milky Toner - Tonic usor care completeaza ingrijirea zilnica a tenului. Protejeaza impotriva imbatranirii premature si pierderea luminozitatii tenului. Contine un derivat al vitaminei C care stimuleaza sinteza colagenului si polizaharide care hidrateaza si catifeleaza tenul.  Vitamina C: efecte antiimbatranire si intareste stimularea sintezei de colagen. Pret - 150 lei. 

Gel crema de protectie UV -EVERYDAY PROTECTION SPF 40 - Crema-gel intens hidratanta cu factor de protectie UVA/UVB ridicat pentru utilizare zilnica. Previne aparitia petelor, imbatranirea prematura a pielii si fenomenele congestive care apar la pielea supusa la tratamente cosmetice agresive (chimice, peeling-uri abrazive). Formula unica se absoarbe rapid in piele si se intinde usor, formand o pelicula protectoare la suprafata epidermei care se comporta ca o a doua piele. Crema are si un efect matifiant, eliminand excesul de sebum si lasand pielea neteda si catifelata. 

Ingrediente active: Avobenzone: cel mai bun filtru chimic de pe piata ce ofera protectie ridicata impotriva razelor UVA; Hybrid AB este un filtru stabilizator, solubil in apa, avand o textura fluida ce nu lasa pete albe pe suprafata pielii; Dioxidul de titaniu este un filtru solar excelent care este incapsulat intr-o sfera de silicon ce ofera o protectie ridicata impotriva razelor UVA si UVB. Combinatia dioxidului de titan si a avobezoneului ridica eficienta protectiei solare; Emolienti activi care au o activitate intens hidratanta. 

Participa la concurs in perioada 26 mai -  9 iunie 2016 raspunde corect la intrebarea "Ce factor de protectie are gelul crema de protectie UV -EVERYDAY PROTECTION ?" si poti castiga unul dintre cele premii oferite de Luxbeauty.ro!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Eva.ro castiga premii concurs Luxbeauty Clarifying Milky TonerNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.