Acest concurs a expirat în data de 2015-05-22. Vezi concursurile active aici.
Vara se apropie cu pasi repezi si parca te gandesti tot mai mult la corpul tau si la ce trebuie sa faci ca sa arati cat mai bine.

Vara se apropie cu pasi repezi si parca te gandesti tot mai mult la corpul tau si la ce trebuie sa faci ca sa arati cat mai bine. Este normal! Vrei sa porti rochiile frumoase si vaporoase, pantalonii scurti preferati si, sa nu uitam de costumul de baie atat de necesar daca vrei sa mergi la plaja.

Chiar daca nu ai avut suficient timp pentru tine, vara asta vei fi mandra de corpul tau. Salonul Decebal iti ofera posibilitatea de a castiga lupta cu celulita, bucurandu-te de un trup tonifiat, pregatit pentru zilele insorite de vara.

Participa la concurs si poti fi unul dintre cei doi fericiti castigatori. Avantaje.ro si Salonul Decebal iti ofera doua premii minunate: un pachet pentru tonifiere, fermitate si detoxifiere care include 2 sedinte vacuum, 2 sedinte presodrenaj, 2 sedinte electrostimulare si 2 sedinte impachetari la Capsula Spa/Tunel sau pachetul anti-celulita care include 2 sedinte vacuum si 2 sedinte impachetari anticelulitice la Capsula Spa/ Tunel.

Este cat se poate de simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul cu datele tale si raspunsul la intrebarea “Ce este celulita?”.

Concursul este valabil în perioada 08 mai – 21 mai 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina www.unica.ro, la acest articol de concurs, in data de 22 mai 2015.