75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele doua masini de paine Gorenje!

 admin  2016.12.08  Trageri la sorti,Electrocasnice  1741

concurs Sfatulparintilor.ro

Sfatulparintilor.ro te invita la un nou concurs in sectiunea Retetele tale. Vino cu minimum 3 retete delicioase pe care le prepari cu drag pentru familia ta si poti castiga unul dintre cele doua masini de paine oferite de Sfatulparintilor.ro.

Concursul se va desfasura in perioada 05 - 18 decembrie 2016.

Vino cu minimum 3 retete delicioase pe care le prepari cu drag pentru familia ta. Gama este diversa: aperitive, mic dejun, salate, supe, feluri principale, deserturi etc. Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat ai mai multe sanse de castig.Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a sectiunii Retetele tale si pe contul de Facebook Sfatulparintilor.ro.

Retetele trebuie sa apartina celor care le trimit, sa fie creative, deosebite, speciale, sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor). NU sunt luate in considerare retete trimise si publicate pe site-ul Sfatulparintilor.ro/Reteteletale.ro.

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

Premii:

Castigatorii vor fi afisati luni, 19 decembrie 2016, in articolul care anunta concursul.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Sfatulparintilor.ro castiga premii masina de paine masina de paine Gorenje