Acest concurs a expirat în data de 2016-08-27. Vezi concursurile active aici.
Cum se numesc cele doua complexe brevetate pe care le contin nutricosmeticele Truvivity by Nutrilite?

Colagenul, cheratina si elastina confera epidermei rezistenta, elasticitate si fermitate, atribute pe care pielea noastra le doreste atat de mult. Un organism sanatos produce in mod natural colagenul necesar, insa, treptat, aceasta productie de colagen incetineste. Avand in vedere acest lucru si luand in considerare factorii de stres din mediu, tenul are nevoie de tot sprijinul pe care i-l putem oferi.

Desi cu totii stim ca un stil de viata sanatos si o alimentatie potrivita contribuie la o stare generala de sanatate buna, de multe ori expunerea tenului la factorii din mediu, ritmul cotidian si stresul se reflecta asupra tenului nostru, ii compromite nivelul de hidratare, iar pielea isi pierde fermitatea. Astfel, formarea colagenului si a elastinei este incetinita, determinand aparitia ridurilor. Productia de colagen si elastina incepe sa scada dupa varsta de 25 de ani, de aceea, pentru a mentine un aspect tanar si frumos al tenului nostru, nu este suficient ca hidratarea sa aiba loc doar din exterior, ci este necesar sa ajutam pielea din interior. In momentul in care pielea este protejata, impermeabilitatea este mentinuta, iar apa si acidul hialuronic sunt stocate in piele.

Expertii Nutrilitetm si profesionistii in materie de frumusete de la Artistrytm au colaborat pentru a crea o noua categorie de produse de ingrijire a tenului oferite de Amway: nutricosmeticele Truvivity by Nutrilitetm. O combinatie intre natura si stiinta, care foloseste suplimente nutritionale pe baza de plante care redau frumusetea pielii si contribuie la imbunatatirea aspectului tenului. Format din tablete pentru infrumusetare si bautura din pudra, Truvivity by Nutrilite contine ingrediente care sprijina functia si structura epidermei si actioneaza din interior pentru a obtine rezultate vizibile la exterior. Ambele produse sunt imbogatite cu complexul original brevetat PhytoCeramide, compus din ceramide naturale obtinute din boabe de grau integral, care protejeaza tenul impotriva deshidratarii.

Tabletele se administreaza seara si actioneaza in timpul somnului, ajutand la regenerarea normala care are loc in timpul noptii. Bazat pe complexul PhytoInfuse, suplimentul contine un amestec unic de ingrediente active precum goji, macese si samburi de struguri, ce ajuta pielea sa faca fata stresului oxidativ, iar tenul sa devina luminos si revitalizat. Bautura din pudra administrata in timpul zilei reduce vizibilitatea oboselii si a extenuarii si asigura un plus de prospetime pe durata intregii zile. Produsul contine extract de merisor, zinc si vitaminele A si C.  Vitamina C este obtinuta din cireasa Acerola, una dintre cele mai concentrate surse de vitamina C din lume, are un extraordinar efect antioxidant si contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a pielii, iar zincul si vitamina A contribuie la mentinerea sanatatii pieli.

Participa la concurs in perioada 5 - 26 august 2016 si poti castiga unul dintre cele 2 kituri Truvivity ce contine tablete pentru infrumusetare si bautura din pudra.